22 maj 2012

Nu vill jag inte vänta mer...

Min fina Akleja, den som är nästan svart

Slå ut NU!

Varje dag går jag hoppfull och längtansfylld direkt ut på balkongen när jag kommer hem, jag tar inte ens av mej skorna, för att se min Akleja utslagen. Men, icke!

Det gick så fort när stänglarna sköt upp ur jorden, och knopparna visade sig, men nu är det som om den tvekar. Och det som är så varmt och soligt, jag tycker alla kriterier är uppfyllda för att den ska visa sig från sin bästa sida. Jag behöver se blommorna nu!

Här är det riktigt högsommarväder just nu och jag är glad att jag har ett arbete där vi är ute mycket. Hinner liksom inte riktigt njuta av det efter jobbet, det är mycket som ska fixas innan flyttlasset går. Känner lätt stress....och då är bloggandet en avkoppling. Nu ska jag plocka lite, tittar in hos er som vanligt framåt kvällen. Vi ses!


4 kommentarer:

 1. Det är ju konstigt att aklejan inte förstår din längtan. Den borde verkligen slå ut på direkten tycker jag.

  Sommarvärme även här och jag längtade hem och ut.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Slå ut, akleja, slå ut! Kanonfin bild! Jo, nu vill man pausa och släppa allt. Bara njuta av allt det vackra. Eftersom jag har suttit ute i två dagar känner jag ett lugn, helt underbart. Nästa år ska jag banne mig planera in ett par lediga dagar i maj och juni.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Visst är det frustrerande? Själv sprang jag runt som ett pucko inför fruktträdens blomning, men du vet den som väntar på nåt gott...
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Så där långt har inte mina aklejor kommit! Men din har nog ett varmare läge. Håller tummarna för att det sker i morgon!
  Jag har tagit några semesterdagar för att hinna fixa lite i trädgården.

  Ha det bra bland dina kartonger! Så skönt det kommer att bli när ni kommit på plats.

  Agneta

  PS. Flickvännen var också arg.

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...