7 maj 2012

Shopping, London

 Första dagen startade i regn...


 ...men slutade i solsken. En glad dotter efter shopping på tokbilliga Primark. Där handlade även jag. Linnen för 25 kronor, tights för 30 och tunikor för 100 kr. Helt ok.
Vi handlade också på The Body Shop, englandspriserna är häften av de svenska!


På Harrods, där de mest vänliga (!) expediter finns, de ursäktar sig för allt, köpte vi picknickmat som vi åt i Hyde Park. Gott!


M&M, ni vet det goda nötgodiset, har en egen butik. En stoooor butik där de säljer allt...om de har M&M-logon på. Solglasögon, klockor, kepsar, t-shirtar, halsband OCH godiset förstås! Dyrt och galet!


Här, helt utan logo, ligger Abercrombie and Fitch. Vet du inte vad det är? Det visste inte maken och jag heller, men det är en butik med eget klädmärke (för unga) där det dansar barbröstade  pojkar i entrén och hela, den mycket mörka, butiken doftar starkt av märkets egen parfym.Sista, otroligt vackra och varma dagen åkte vi till Camden. Jag hoppades på att hitta en kappa i samma stil som den jag köpte förra året, men  så blev det inte. Däremot köpte jag Converse ballerinasko som jag inte köpte förra året och ångrade djupt. Nu har jag ett par svartvita!


Resan till London innehöll allt, lite kultur, lite trädgård, lite sightseeing, lite god mat, lite shopping, mycket promenerande, men framför allt, härliga familjedagar!

Det här är det sista inlägget om London, för den här gången.
Nu planerar vi för nästa resa.


3 kommentarer:

 1. Mycket intressant, på Camden Market kan man hittaa mycket! Längtar nu..

  kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du delar med dig! Jag får massor med bra tips på ställen som blir ett måste den dag jag åker till London:-)
  TAck och kram!
  Emma

  SvaraRadera
 3. Åh så mysig resa!! Gissa om min dotter vill åka till London nu när jag berättade att det är halva priset på The Body Shops priser...:) Jag ska lägga dina tips på minnet!

  Kram du goa:)

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...