25 juni 2012

Middagstips!


Färskpotatis

Som de nyblivna husägare vi är har vi redan hunnit grilla vår middag flera gånger.

På midsommarafton blev det en massa kokt potatis över och de grillade vi igår. Och det är nästan godare än vanlig kokt färskpotatis.
På ett folieark la jag snittad potatis, ringlade över olivolja med citronsmak och toppade med några kvistar timjan. Jag vek ihop folien över potatisen och la knytena på grillgallret.
Det är bra om de får ligga på ett tag så det blir en liten grillad yta på potatisen....mums så gott!

Grillad fetaost med samma "topping"....mmmm

Tror jag måste äta middag nu, makens lasagne från frysen. Gott det med!


3 kommentarer:

 1. Att grilla är gott och en härlig "ritual". Det är nykommet att grilla på sommarne eftersom man inte gör det hela året och sen finns det annan mat som känns ny när hösten kommer och man kryper in igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag äslakr grillat.. det bästa jag vet :D Om ni gillar räkor så måste jag bara tipsa om de grillade räkorna vi gör. Först är det bra om man har en "wokpanna" för grill. Sen marinerar man räkor med skalet på i ngn god marinad. I med det i wokpannan och på med det på grillen. Woka och rör lite snabbt till skalet fått lite färg, ät och njut. Jag älskar det en varm sommarkväll.
  Sen måste du göra egna marinader om du inte gjort det redan :D

  SvaraRadera
 3. Det är gott med färskpotatis. VI åt liknande paket på midsommaraftonen, potatis, coctailtomater, fetaost, flingsalt, svartpeppar och olivolja. 15 minuter på grillen så är de klara. Mums

  Kram Teres

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...