24 juni 2012

Sommarblomma

Prästkragar


Finns det någon sötare blomma än prästkragen?

Vi tog en promenad på midsommarafton och jag kunde inte låta bli att plocka en bukett blommor när vi passerade ett hav av prästkragar intill en gångväg. Så somrigt och fint.
Idag är det en plock-och fixdag. Jag ska börja med att ta hand om alla kollogrejor och sedan försöka snygga till våra uteplatser. På eftermiddagen ska vi ta en tur till Ikea och byta de felköpta dörrarna till Tv-bänken, köpa några kompletterande skåp och en svart dörr till förvaringen jag visat i ett annat inlägg.
Vårt hem börjar ta form.... men just nu längtar jag  till den där dagen då jag kan hålla på med det där slutgiltiga piffet. Det där som gör vårt hem till vårt, där allt är på plats. Jag VET att det kommer att dröja innan vi är där och den vetskapen känns ibland lite tung.

Nu skiner solen från en klarblå himmel och jag ska ta mitt kaffe med mej ut på altanen och koncentrera mej på att njuta...

Ha en fin Söndag, ni fina därute!

1 kommentar:

  1. Men Lena, på ett sätt är det ju det du gör hela tiden, ert hem till just ert. Även det grova görandet är ju vägen mot ERT hem. Kanske känns lite ljusare om du ser det så?. Jag förstår visst hur du menar med slutgiltiga piffet men som sagt hela jobbet är vägen mot just ert hem.

    Prästkragar är verkligen söta!

    Kramar!

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...