5 juli 2012

Atriumgård

I moln

Här sitter vi mest. Vi har sol här (soliga dagar!!) från klockan två ungefär och fram till sena kvällen.
Det är också här jag har alla tomat- och chiliplantor och lådorna med jordgubbar och luktärt.

Atriumgården är inte stor, men vi får plats med två solstolar också om vi vill!

Korgstolarna hade vi på kollo och de sjunger på sista versen, få se om de ens håller hela säsongen. Vet bara inte vad jag ska ersätta dem med.
Jag vill ha någon form loungestolar utan dynor. Vi har inget tak över atriumgården och jag vill inte hålla på att ta fram och lägga tillbaka dynor varje dag.  Gillar Ikeas Roxö, men undrar hur de känns att sitta i utan en mjuk dyna, blir stolarna varma i solen?

Har du något bra förslag?


8 kommentarer:

 1. hahaha, nä gud så dumt det blev!
  Det roliga var att jag tog bilderna på morgonen innan du gjorde ditt inlägg, jag kom på att jag satt och störde mig på alla prylar när jag skulle jobba (jag jobbar ju hemifrån), och tänkte att jag måste fota röran. Sen när jag fotat så insåg jag ju att jag älskar ju prylarna, inte vårt hus dock..
  Men lite kul blev det!
  Härligt med billigt nytt objektiv! Jag är gammal frisör så här är det jag som får klippa alla, jag går aldrig till frissan själv, skulle nog vara skönt som omväxling!
  Oj vad växterna ska trivas i er atriumgård, vindskyddat och skönt!
  Ha det bra idag!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Va kul att få se bilder från er lilla innergård :)

  Jag har mindre dynor från hm home som är lätta att ta fram och plocka undan. Har en gammal äppellåda innanför altandörren där jag lätt kan nå dem och lätt plocka undan!!

  Den från ikea är ju så fin, finns den inte i fler färger, svart kanske blir väldigt varmt som du säger!!

  Vi ska snart komma och hämta skåpet, ska prata med Per, förlåt att det har dröjt :P


  Kram

  SvaraRadera
 3. Har suttit och kollat igenom dina senare inlägg och gillar vad jag ser. Vilket fint och ljust hem du håller på att skapa. Hoppas ni får njuta av allt och inte knäckt er av flytten och allt det för med sig. Härligt med en riktig kamera. Själv har jag en liten nött Lumix, stor som en sockerbit som jag fotar med...högt upp på önskelistan står en riktig kamera. Hoppas nu fortsättningen på sommaren blir toppen.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Kan nog inte hjälpa dig med något bra tips. Men stolarna på bilden ser ut att bli lite hårda utan dyna. Du kanske skulle skaffa eller sy några enkla dyner i vaxduk. De nya sorterna är ju jättevackra och inte så plastiga. Blir kanske för svettigt dock... Du ser jag har inget bra svar. Men snyggt har ni det :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Hejsan
  Nämen uj vad mysigt det där ser ut, en egen liten "innergård", åh så härligt =)

  Jag har inga förslag på möbler tyvärr men jag vet att man kan köpa regnöverdrag som passar vissa "dyn"-möbler. Det kanske kan vara något?

  Kram kram!

  SvaraRadera
 6. Så mysigt med den lilla gården, vindskyddat både för växter och er också. Angående Roxö så var jag själv inne på att ha två stycken på vår altan men jag tyckte inte alls dom var sköna att sitta i, hårda... och hala för jag gled ur dom... haha! Sant! Kanske skulle testa igen för dom är fina! Men vi köpte ju ny matgrupp till altan, stolar med väv. Dom är sköna att sitta i utan dyna och väven torkar snabbt om det regnat. Om man vill kan man ju lägga dyna i. Annars finns det små nätta konstrottingfåtöljer/stolar om du vill hålla den stilen. Eller Grythyttans stolar, dom är ju klassiska. Kolla Bra Sommarmöbler som har stort sortiment, så kan man ju köpa dom i butik på nära håll sedan.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jättesön med en plats där du kan odla och koppla av. Ser så planerat och trevligt ut!

  Kraam

  SvaraRadera
 8. Mysigt ni har fått det redan. Det behöver inte vara stor för att man ska kunna ha det mysigt.
  Underbara pioner i ditt senaste inlägg.

  Har ingen erfarenhet av de där stolarna så det överlåter jag åt någon annan.

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...