1 juli 2012

Hänga tavlor

På mitt sätt

Har kommit så långt nu att det börjar bli dags att fundera på hur/ var tavlor ska hängas. Egentligen vill jag hålla väggarna fria...

Två av favoriterna, bilder av Ulrika Hydman- Vallien, fick en annorlunda plats. De sitter under fönstret på trappavsatsen och ses bäst när man går upp för trappan.

Igår arbetade vi fint ihop, maken och jag, och tömde alla flyttkartonger på entrévåningen. Det var verkligen inte tanken när vi vaknade, men utan att vi egentligen pratat om det var vi igång.

Flytt handlar mycket om logistik; rätt sak på rätt plats och nu tror jag att det mesta är i rätt "område", men att det måste organiseras på ett bättre sätt.

Vi avslutade kvällen med middag ute på altanen och det var första gången vi satt ute utan fleecetröjor. Varmt och skönt! Tror nästan det kändes som sommar!

Idag verkar det vara sommar igen, altanen ligger i sol och nu tar jag mitt kaffe med ut. Vi ses!5 kommentarer:

 1. Hej Lena!

  Vad fint de hänger där under fönstret. Läckert blickfång på väg upp för trappan. :)

  Skönt att ni börjar komma iordning nu. Det tar sin lilla tid bara att packa upp allt och sedan ytterligare en tid för allt att finna sin rätta plats. Och vissa saker är ju sådana att de kanske får flytta runt ett tag innan de hittar just sin plats.

  Ha det så gott ute i trädgården idag och njuuut. Här bir det trädgård (läs: ogräsrensning efter allt regnande) och skrivande för hela lanten. Ja, och så rester från gårdagens kalas. :)

  Sköt om dig du fina!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Här var det verkligen sommarvärme i går och skönt långt ut på kvällen. Idag har det regnat på morgonen och de tär nu väldigt kvavt och halvdisigt. Får se vad det blir av detta.

  Kram

  SvaraRadera
 3. En perfekt plats för dom tycker jag!
  Och visst känns det som att sommaren är på G nästan här- ja även på kvällstid.
  Jag bara njuter nu, skönt att kunna varva ner och ta dagen som den kommer...!
  Ha det bra, kram Helena

  SvaraRadera
 4. Där hänger tavlorna riktigt bra ju :D

  SvaraRadera
 5. Vilken bra idé med tavlor under fönstret och i perfekt blickfång när man går upp för trappan. Strålande!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...