2 juli 2012

Här är den!

Med stöd av spaljén

EN enda blomma på klamatisen blev det. Fast jag är oerhört imponerad att det överhuvudtaget kunde bli en. Kommer ni ihåg mitt förra inlägg?

Det blev inga pass idag, väntetiden enligt hemsidan var drygt två timmar och när jag såg att det var möjligt att boka ett besök gjorde jag det i stället.

I stället har jag ägnat mej åt städning, tvätt, solstolen, plockande och att kolla att mina verbenor mår bra.
Vi har otroligt mycket rådjur OCH mördarsniglar här och jag är orolig att någon av dem ska tycka att verbenan smakar bra. Ännu så länge har ingen varit där och smakat!

Nu ska jag värma soffan en stund!

6 kommentarer:

 1. Ojoj.. mördarsniglar är inget kul. Du får ut och leta i skymningen och på kvällen. Jag och D. brukar ta våra turer precis innan det blir så mörkt att man inte ser dom. Jag pekar och han plockar.. hehe.. jag klarar inte röra dom, inte ens med handske.. uärk!

  Tack för din kommentar.. det är alltid lite pirrigt att köra close ups ;)
  Och visst har du rätt om att jag hade sen semester förra året också. Men då bara två veckor, och ännu senare. Nu blir det fyra hela veckor, som jag och D får TILLSAMMANS detta år.. som jag längtar :D
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mördarsniglar har jag gott om, tills jag pepprar dem med mitt franska gift!

  kramen

  SvaraRadera
 3. Det är ju en jättesöt klematis så jag hoppas den tar sig mer till nästa år. Mot rådjur ska det funka att vattna med blodmjöl utrört i vatten.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, dessa djur som mumsar på allt fint vi har i trädgården... Idag har jag sett en hel massa knoppar på Marys rose som är av, tror det är gräshoppor...galet!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Suuuperfin blomma!!! Inte lätt med rådjuren, vi har haft tur så här långt, de håller sig på baksidan av huset:)))

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...