26 augusti 2012

Bomässa Annedal

  Gillar fasaden med balkongerna som får mej att tänka på fågelholkar

  Fin


Dessa loungestolar i fiberbetong skulle jag kunna tänka mej att ha på atriumgården

Igår tog maken med mej till bomässan i Annedal, den som slutar idag och som jag gärna ville se. Jag borde inte åkt iväg och det straffade sig ordentligt. Under besöket där tappade jag rösten och när vi kom hem hade jag hög feber!

Jag hann i alla fall se många inspirerande bostäder, inredda på olika sätt och området vid Bällstaån kan nog bli riktigt fint när det är helt färdigt.
Jag undrar bara vilka som kommer ha råd att bo där. En hyrestrea kostar ca 10.000 i månaden och bostadrätterna ungefär 4 miljoner med en månadsavgift runt 5000 kr.
Bostadsbristen här i Stockholm är stor och det är ju inte precis de som är stadd vid kassa som behöver en bostad!

Nu ska jag vila mej i form för morgondagen...med inskolningar på förskolan KAN jag inte vara hemma!


8 kommentarer:

 1. Hoppas du blir bättre men ta det lugnt om du fortfarande är sjuk. Det gynnar ingen att du jobbar med feber. Jag springer ut och in mellan regnskurarna och hoppas att jag hinner få något gjort... Typiskt som Puh brukar säga!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj så himla fint!! Gillar lampan och såååååå snyggt på balkongen!!! Men smakar det så kostar det, shit vad dyrt!!!

  Trist med sjukdom, krya på dig!!!

  Stooooooooooor kraaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Gillar balkongerna.såg dom på tv men det skulle nog vara lite läskigt att sitta där!
  Krya på dig vännen
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gillar balkongerna.såg dom på tv men det skulle nog vara lite läskigt att sitta där!
  Krya på dig vännen
  Kram

  SvaraRadera
 5. De där stolarna såg jag idag när jag och mamma var på Trädgårdsmässa på Sofiero. Himla snygga.

  Det låter lite som när dom byggde Turning Torso i Malmö.. hur bra gick det sen. Ingen hade ju råd att köpa lägenheterna.. Förstår inte hur man tänker idag, vi skulle behöva ett nytt miljonprogram så folk får ngnstans att bo.. folk med en inkomst och utgifter som de flesta har. Sorgligt att de ugna ska behöva bo hemma så länge och inte få skaffa sej ngt eget för att man inte har råd att köpa en lägenhet och det är brist på hyreslägneheter. Också säger folk att dom unga är bekväma och har det så bra när dom bor hemma.. Visst, vissa har det nog himla bra hemma.. men jag tror ändå många längtar efter ngt eget ändå. Grr, jag blir så irriterad på de här bostadsrätterna :)

  Hoppas du blir kry till imorrn. Vila ordentligt!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det galet att de ens får bygga så dyrt? En sak om man själv väljer att smälla upp sin egna privata villa för 10 miljoner men bostadsområden inne i storstäder ska väl ändå vara till för människor och inte för människor som är förmögna? Det är ju inte ens i närheten av möjligt för människor med vanliga jobb att tänka tanken på att bo där. När hyran blir högre än inkomsten efter skatt så känns det som om något är fel...men det kanske ska vara så??
  Krya på dig och ha en fin kväll.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Men har du blivit sjuk? Inte bra. Hoppas du är snäll mot kroppen/halsen och att du snart mår bra igen.

  Lampan var jättefin tycker jag. Ja,stolarna också. Tokigt blir det bär de bara bygger för dem med tjock plånbok. Alla måste ju ha någonstans att bo och då behövs nog billigare bostäder. Det är samma problem här i vår lilla stad. Flera nybyggda lägenheter står tomma.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag hade samma tanke när jag såg bilden på Instagram, fågelholkar!
  Sedumtaken var helläckra.
  O nej, inte du med. Jag känner också av en begynnade förkylning..

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...