19 augusti 2012

Midnattslopp och kräftor

Några av de 23 000 löparna

Vilken folkfest, vilka prestationer och vilken underbar natt!

Våra midnattslöpare startade 22.30 och redan efter mindre än en timme var de i mål. Den yngre lyckades vi aldrig se på banan, men vår lycka var stor när vi kunde heja på den äldre strax före målgång och vi kunde konstatera att han såg pigg och glad ut. Bland 23 000 turkoströjade löpare är det inte helt lätt att urskilja de man är där för att heja fram!

Hela (halva) Södermalm är avstäng för biltrafik den här kvällen och längs hela banan står  publik som ropar fram deltagarna. Musik dånar från liveband eller inspelad musik, stadsdelen riktigt sjuder av liv och glädje. (Kanske skulle jag börja träna för att var med nästa år?).

Vi kom hem runt 1-tiden och då dukade vi fram kräftor, ost, bröd, öl och den lille. Kändes lite märkligt, men också härligt, att äta vid den tiden. Några timmar och många skratt och fina samtal senare somnade vi gott.Den här dagen fortsätter i en "görvadduharlusttill"-anda och det passar mej bra som uppladdning till en ny arbetsvecka!

Önskar er en fortsatt fin söndag!

3 kommentarer:

 1. Vilken känsla att vara med! Syrran har "lurat" med mig på kortvasa nästa år så jag har nog inget val än att börja träna! Men KUL ska det bli!!! Kram och ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Hela tåget var fyllt av midnattsloppsspringare när jag åkte hem igår. Kändes lite befriande att det inte bara var tonåringar på pendeltåget :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Åh det där lät kul. Som upplagt för en ny tradition?
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...