11 september 2012

Invigning

Tänk att jag kunde!


Igår invigde jag den fina maskinen genom att baka ett surdegsbröd på råg.
Jag använde torkad rågsurdegjäst, vanlig färsk jäst, manitobamjöl, lite rågmjöl och oj, vad gott det blev! Synd att vi inte har större frys för jag skulle gärna baka mer.

Idag har jag förundrats över hur det lilla barnet, helt utan talat språk, kommunicerar  med andra barn och gör sig väl förstådd. Hur rolig de kan ha, så roligt att skrattet bubblar i hela kroppen!

Vad har du förundrats över idag?


4 kommentarer:

 1. Du inviger din KA och jag min nya telefon :-)

  Visst är det gott med hembakt bröd. Till helgen brukar jag göra en deg som får jäsa över natten. Så är det så mysigt att gå upp på lördagsmorgonen o baka gott bröd.

  Ha en mysig kväll
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så gott med hembakat bröd :-) Jag har förundrats över min otroliga unge som just nu är inne i trädfasen och vill veta vad alla träd heter. Han har full koll men frågar om och om igen om namnen på gran, tall, björk, ek osv. som om han vill få sin kunskap bekräftad. Häftigt det där med språkutveckling :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Idag är nog mina förundringar mest negativa. Förundrades över hur högt jag andas när jag springer eftersom musiken strejakde idag. Usch! FÖrundras också över att det kan vara ok att ljuga så in i bänken mycket.
  Förundras också över att det alltid är lika gott med muffins trots dess enkelhet.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag anade nästan att det var en suris på g!
  Så gott det ser ut..

  krma

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...