26 september 2012

Ljus


I badrummet

Förra veckan hade vi en elektriker här som satte dimmer på alla strömbrytare. Jag tycker det är otroligt skönt att kunna bestämma hur mycket eller lite ljus lamporna ger. Mys- eller städbelysning, bara att välja efter behov.
Särskilt skönt är det nu, när vi går mot mörkare tider.

För övrigt är det inte klokt vad närbilder avslöjar! Ser ni silikonkladdet på kakelfogen? Och kladd i högra nederkanten? Det har jag inte sett förut.
Vet inte om jag ska skylla på att mina ögon behöver linser för att se någorlunda klart, kanske måste jag byta styrka på dem?

Ja, jag fick smärtstillande och order att vara i stillhet av läkaren i går kväll. Jag har lyckats hosta sönder ett revben! Men jag är ändå nöjd med att det bara är på vänstra sidan så jag i alla fall kan lyfta höger arm utan smärta.

Nu är det onsdag förmiddag och jag ska fräscha till mej lite och sedan ska jag titta in hos er. Ni som lämnat så fina kommentarer här, de gör mej så glad mitt i allt elände!

Kramar till er!

Och jag säger som sist, efter detta kommer ingen mer sjukdomsrapport!

7 kommentarer:

 1. Hm, nu får du vila upp dig ordentligt och ha det gott!

  kram

  SvaraRadera
 2. Tack för din goa kommentar! Fy tusan för sån hosta, finns knappt något värre!!
  Jag har hemma yngste sonen idag med ont i ett revben han bröt för en tid sedan. Han brottades med kompisar på skolan igår, inte lätt att få en 11-årig kille full av energi att inte busa..Tur att han inte har hosta, jag lider med dig!
  Kramen!!

  SvaraRadera
 3. Du får krya på dej!
  Och jag önskar dej en fin onsdag kväll, mys till det.
  Ha det bra.
  Bia

  SvaraRadera
 4. Du kanske har dimrat ner så mycket att du inte ser ;-) Jobbigt med revbenet. Det kräver en hel del hostande för att hosta sönder ett revben.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Ok, du kan väl börja med att kika på Köpenhamns fliken. Jag undrar om jag vet mer än vad som står där. Ska fundera lite...

  kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas verkligen att du kryar på dig! Sänder kraft och kramar!

  SvaraRadera
 7. Det var ju inte så roligt men kanske inte helt oväntat. De är ju ganska ömtåliga egentligen våra revben och de utsätts för ett rejält tryck när vi hostar (så ja, nu kom undersköterskan i mig fram, ha).
  Hoppas det läker fint och att smärtan avtar snabbt.

  Kramar (försiktiga men varma så jag inte skadar dig mer)

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...