13 oktober 2012

På väg...

...mot en pionrabatt

Nu är armeringsmattan på plats i altanrabatten.

Jag valde att använda mej av armeringsjärn nedhamrade djupt i jorden för att fästa/staga upp armeringsmattorna. Jag har ingen aning hur de står emot vindar, snö eller tjäle, men jag provar såhär. Funkar det inte får vi gräva ned plintar och fästa mattorna i en träram som jag sett många av er gjort. Problemet är att jag inte vet om jag klarar att tillverka dem...men kanske måste jag försöka?

Jag hade ju tänkt köpa mina pioner nu i höst, men eftersom det blivit lite väl sent och handelsträdgårdarnas utbud är lite skralt väntar jag till våren.
Gissa om jag kommer vänta och längta!

Här är det fortfarande vacker höstdag och maken och jag har just kommit hem från en härligt lång promenad till favvopuben i stan. Nu middag!

Hoppas ni har det bra, oavsett väder!


4 kommentarer:

 1. Vi satte inga ramar runt våra mattor, vi satte bara fast stolpar i plintar och satte fast armeringsnätet mot dom. Hur enkelt som helst. Kom ut någon gång nu i höst och kolla vetja :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Jag har armeringsmattor både med och utan ramar. De som maken satt upp har plintar och träram medan där jag jobbat finns det bara mattor rejält nedstuckna. Så klart står de rakast och snyggast så som maken gjort men mitt sätt funkar ofta.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Den som väntar... :)
  Jag vill också köpa armeringsnät, men hade tänkt använda min som spalje till min klätterros. Dock vill mannen ha en vanlig (tråkig) i vitt...
  Här har vi det bra, nu blir det filmmys! Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, jag vill också ha armeringsnät i trädgården! Och visst blir det en kul vinter då du har så vackra blommor att längta efter... ;-)

  Ha en fin söndag!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...