9 november 2012

Ljuvliga fredag


Inte visste jag att de mognade inne...som gröna tomater!

Plockade in mina fortfarande gröna chilisar för ett tag sedan. Gissa om jag blev förvånad när jag häromdagen såg att de blivit röda! Hade ju bestämt att jag inte skulle odla chili nästa sommar eftersom så få hann mogna ute, nu kanske jag ändrar mej!

I eftermiddag har jag äntligen orkat vara med på de traditionella pubträffarna med alla fina vänner. Förkylningar och trasiga revben har ju satt stopp för det tidigare, tror jag var med i slutet av augusti sist! Vi ses direkt efter jobbet och skiljs åt tidigt för att hinna hem och laga middag till familjen. Som så många gånger förr smider vi planer för framtiden, ett restaurangbesök nästa helg och vandring i England nästa sommar....och allt däremellan. Fina vänner är livets guldkant!

Nu är det fredag kväll och jag ska krypa upp i sängen med maken och titta på TV. Vardagsrum och kök är ockuperat av dottern och hennes vänner. De lagar mat, pratar, skrattar och tittar på skräckfilmer. En helt oplanerad kväll för dem och jag är glad att dottern inte tänker att hon i förväg måste be om lov att få ha vänner här, att det bara blev så...Jag är också väldigt glad över att hennes vänner gärna är här och minns min egen tonårstid där mitt barndomshem alltid stod öppet för mina vänner.

Nu önskar jag er en fin kväll, alla ni härliga människor därute!




4 kommentarer:

 1. Låter som en mycket skön kväll!
  Ha en underbar helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Håller med...fredagen är ljuvlig...och veckorna går fort tycker jag iaf...min tonåring är hos en kompis till i morgon.
  Jag har sett på X Factor gillar musik program...få se resultatet senare ikväll...resten av helgen blir lugn...ut till landet en sväng imorgon...
  Ha en fin kväll o lördag !
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här stod det handbollsmatch på kvällens schema men nu är vi hemma igen. En stund här vi datorn och snart ska jag ta mig till sängen, läsa några sidor och sen sova gott.

  Chili och paprika är lika tacksamma som tomter när det gäller att eftermogna.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Nämen det hade jag faktiskt heller ingen aning om fast jag jobbat som frukt och gröntansvarig i mååånga år :)


  Kram/M

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...