3 november 2012

Make Up

Mängder av kulörer

På Illum i Köpenhamn har Sephora öppnat en butik och vi handlade en hel del av Sephoras egna produkter, som  badskum, tvålar, doftljus, nagellack, penslar och foundation...Bra kvalité på allt, men det är framför allt priset som tilltalar mej.

Första gången jag kom i kontakt med Sephora var i Paris för åtta år sedan och jag använder fortfarande en makeuppensel som jag köpte då. Nu finns Sephora också i Täby och de ska öppna butiker i Malmö och i Nacka under första halvåret 2013.


Idag har vädret varit minst sagt skiftande, nyss sken solen och nu regnar det.
Jag hann göra klart för vintern på Atriumgården innan regnet och det känns tomt där även om det känns bra att det är gjort.
Nu sitter jag med en kopp kaffe här bredvid och skriver inlägg medan jag väntar på att nagellacket ska torka. Om en dryg timme ska jag bege mej hem till en fin vän. Vi är några som ska äta gott (?), prata, spela spel, skratta, prata, kanske sjunga en trudelutt...Antar att vi håller på natten lång, det brukar bli så när vi ses.

Nu önskar jag er fin fortsättning på helgen!

5 kommentarer:

 1. Skönt att du hann sopa färdigt, vi hade ju liite att sopa på soldäcket och runtom vi med. Men det fick mannen ta tag i, själv städade jag inne idag.
  Ha en trevlig kväll, kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vädret har växlat här också. Började inte så lysande men efter någon timme kom solen och jag hann precis ut med kameran en runda. Eftermiddagen var klart ljusare än förmiddagen men det kom en liten skur helt plötsligt. Nu har jag precis varit ute och tänt lite ljus i trädgården. Mysigt att titta ut och se det.

  Smink har en tendens att vara väldigt länge hos mig. Använder iofs mer på vinterhalvåret. Jag kör alltid på med samma liksom.

  Hoppas du får en trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk så fräckt många av nåt ganska enkelt kan bli. Hoppas träffen med din vän blev lyckad.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Jag kan bli helt förstummad framför smink, inte för att köpa men för att njuta av alla färger!

  kramen

  SvaraRadera
 5. Eхсellent beat ! І ωould like to aρρrеntіce whіle
  you аmend уour sіtе, hοw could i subsсгibe for a blog ωeb site?
  Τhe aсcount helped mе a acceptable ԁеal.

  ӏ haԁ been tinу bit acquainted of this уοur brоаdсаѕt prοvіdеd bright
  cleaг conсept

  my ωеb site ... Coaching Life in Frankfurt

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...