25 november 2012

Stockholmsjul

 Sergelgatan

Sergels torg


Så fantastiskt vackert det är med alla ljus i staden nu. I går premiärtändes de, tur att vi var inne i staden då!
Det är ju helt omöjligt att få till bra bilder på lysande lampor ute i mörkret och särskilt när man som jag använder mobilkameran, men jag tror ni kan föreställa er hur fint det är!

Idag har vi tagit oss tid att traska i skog. Vi får åka en bit för att hitta den där "riktiga" skogen, men det är det absolut värt. Och precis som andra gånger frågar vi oss varför vi inte åker dit oftare. Vi njuter av stillheten, tystnaden och den otroligt vackra naturen. Vi fick med oss mossor, kottar och pinnar som förhoppningsvis kan bli något fint pynt nu inför advent.

Nu är skafferiet fyllt med nödvändigheter, choklad i alla former, mandelmassa, mandelspån, minimarshmallows, saffran, kristyr på tub, nötter...längtar efter att sätta igång godistillverkningen!

Fast det gör jag en annan dag, nu ska här slappas i soffan och så laddar jag för en ny vecka!


3 kommentarer:

 1. Du det där låter gott trevligt, alla godsakerna du räknar upp. Jag har börjat skriva på griffeltavlan här vad som ska göras i godisväg. Var och en får sen fylla på med nya idéer och önskemål.

  Lätt är det inte att ta bilder i mörker. Jag försökte ta bilder på Lugnet nu precis men jag säga att det gick då rakt inte alls.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tycker du att kristyren på tub funkar? Jag får inte till den men min egen brukar det vara så svårt med också...bara rinner!
  Nu ska jag börja med lite i veckan men tar finalen till helgen, det blir väl inte som dian bilder men ändå hihi.

  kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...