26 december 2012

Hej!

 Snöig bänk

Del av bordsdekoration

Idag vilar vi efter en härlig juldag! Som många gånger förr träffas några familjer här och vi äter av det som var och en har kvar av julbordet. Vi pratar, diskuterar, skrattar och blir utmanade av ungdomarna i spel. Kvällen hinner bli sen natt innan var och en drar hem till sitt och jag tror att vi alla känner oss glada och nöjda.

Trots behovet av vila ska vi ta en kort tur till gallerian och byta några julklappar och jag ska korta armbandet på den fina klockan jag fick av maken.

Idag får vi ha paraply med, det regnar! Men jag tror inte någon dag med regn och plusgrader rår på den mängd snö vi har. Håller i alla fall tummarna för att det är så!

Ha en fortsatt fin julhelg!


4 kommentarer:

 1. Oj med snö ni har, härligt. Här på väskusten lyser snön med sin frånvaro o det blev en grön jul. Önskar dig en mysig fortsättning på julhelgen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Här har vi i princip ingen snö alls kvar efter ett par dagars regnande. Sol idag och 5-6 plusgrader. Får väl se om det kommer mer vinter...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Sitter här och är så pysselsugen. Jag vet att du hade fina bilder på tavlor med recept som du gjort. Har du möjlighet, tid och lust att skicka någon bild till mig? Ska se om jag kan hitta någon inspiration till att göra någon tavla till vårt kök tänkte jag.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter lagom lugn och stressfritt. Vilka vackra stilrena stjärnor du visar idag.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...