17 mars 2013

Förra året

Tredje mars 2012

Mitten av mars 2012

Mitten av mars 2012


Ja, såhär såg det ut för ett drygt år sedan. Redan i början av mars hittade jag en snödroppsknopp i kollorabatten, någon vecka senare såg jag kärleksörtens knubbiga knoppar och på balkongen hade jag redan planterat vårväxter, bland andra denna svart hornviol.

Nu känns det som om jag kommer att få se vårlökarna jag satte i höstas någon gång framåt maj och säsongen för violer och panseér lär väl vara över innan man kan ha dem i krukor på atriumgården!

Näe, det där lite väl pessimistiskt, men när meteorologerna lovat kyla långt in i nästa vecka är det lätt att tappa hoppet om vår.

Nu är det ännu en solig söndag, tack för dem, och jag funderar på om jag ska till Rosendals Trädgårdar och njuta grönt eller till Panduro för att köpa påskpyssel...återkommer i frågan!

Ha det fint, denna veckas sista dag!


3 kommentarer:

 1. Det är ju smällkallt nu men våren den kommer!
  Disken överlät jag åt mannen, hehe.
  Själv har jag sytt lite smått o gott, i solen!

  kraam

  SvaraRadera
 2. Ja du, det är verkligen senare i år. Det jag ändå tröstar mig med är att det kom ett rejält bakslag i april förra året. Minusgrader och tråkväder. Det är väl nästan ännu värre att vakna till nytt snötäcke på påskafton (7 april då) än att vakna till snötäcke i mitten av mars. Visst är jag bra på att försöka tänka positivt ;)
  Hur som helst så har vi det väder vi har och då kan man ju göra som du, åka till Zetas och liknande. Här heter favvostället Solhaga.
  Idag har jag roat mig med att fotografera en liten underbar flicka på lite mer än 4 månader. Underbart!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Känner också att tålamodet börjar sina nu... Nu måste den snart kommaa.

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...