12 mars 2013

Veckans


Denna gång svagt gula, bara för omväxlings skull


Tack, tack, för alla fina hälsningar, de värmer och gör gott!
Det jag berättade i förrgår har jag inte berättat fullt ut på jobbet eller för mina närmaste vänner ens, jag är trött på sjukdom och elände och tänker att om jag inte pratar om det jämt och ständigt kanske det inte finns?!
Jag vet inte om det är rätt strategi, att inte prata om det, men det lättade när jag skrev om det igår.

Här är det riktigt vinterkallt nu, ner mot -15 grader, men solen skiner och den skiner länge, inte förrän framåt sex börjar det bli mörkt. Huset badar i sol och visar obarmhärtigt upp extremt smutsiga fönster. Vi hann inte putsa dem före jul och efter jul har det också varit minusgrader hela tiden nästan, och nu ser vi knappt ut! Så, om inte annat för en eventuell fönsterputs, hoppas jag på mildare väder nu.

Tisdag och en ny arbetsdag....

Ha det fint därute!


6 kommentarer:

 1. Antar att det går i perioder, vad som känns bäst. Jag har också en sjukdom som jag för tillfället nästan aldrig talar om. Men, det har funnits perioder då jag behövde prata mer om den. KBT-behandling hjälpte faktiskt mig att hitta ett bra sätt att förhålla mig! Önskar dig en härlig dag och en så skön tillvaro som du kan!
  Stor kram Helen

  SvaraRadera
 2. Du har ju inget du ska ska skämmas för! Kanske är det bra för omgivningen att du förklarar varför du inte är som du brukar vara? Ibland kan det verkligen vara skönt när folk vet varför man drar sig tillbaka lite.
  Ta hand om dig!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Förstår precis hur du känner! Ibland blir man som trött på att berätta hur man mår.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Lena, jag läste ditt förra inlägg. Borrelia (om det är det) kan verkligen ställa till det. Viktigast är att du bli bra nu så de där fönstren kan du lägga på is ett tag. Mina ser likadana ut... som tröst! :)
  Krya-kryakram

  SvaraRadera
 5. Borrelia är inte att leka med, hoppas de går till grunden med problemen du har...

  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Klart man kan bli trött på sjukdom. Både att känna sig sjuk och att prata/skriva om det. Kan ändå förstå att det lättar att få skriva av sig en del. Skulle tro att jag kunnat känna likadant.
  Hoppas du får provsvaren snart så du vet.

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...