5 april 2013

Fredag


Fint i krukan från Zetas

Så har en arbetsvecka gått, en kort sådan.
Jag har jobbat som vanligt, kommit hem och varit som en....ja, jag vet inte riktigt, som en riktigt trött, gråtig, trist, orkeslös sak!

Jag ser fram emot en helg utan måsten och gärna långa stunder i solen. Den där solen som varit så generös med sina strålar sedan länge.
Nästa helg är det trädgårdsmässa och jag har ju två biljetter att dela ut till intresserade, skrålla ner till nästa inlägg så finns det där.
Jag ska gå med syster och vi körkortslösa kvinnor har beställt hämtning av våra män så vi kan handla riktigt mycket fint där. Det brukar finnas en hel del till mässpriser och jag ska sikta in mej på  vita pelargoner, min nya passion.
De jag köpt tidigare i vår blommar så fint på den soliga trappavsatsen inne och jag längtar tills jag kan "möblera" med dem på atriumgården.

Nu önskar jag er alla en fin helg!

PS. För de som inte är uppdaterade; jag är trött och gråtig eftersom jag väntar på en leverbiopsi som förhoppningsvis ska säga vad som gör att mina levervärden är "väsentligt" för höga. Jag har inga fysiska känningar av det, men en grym ångest av att jag inte alls vet vad som väntar framöver. DS

10 kommentarer:

 1. Visst är det gott med helg! Även om jag varit ledig i veckan så känns det ändå lite speciellt med helgen :-) Ha det riktigt gott nu och hoppas att solen skiner på dig där du är!

  SvaraRadera
 2. Du Lena, jag lider verkligen med dig i ovissheten. Oftast är det ju faktiskt så att våra fantasier är mycket värre än verkligheten men jag vet också att det är svårt att tänka så alltid. Jag hoppas och tror att familjen det stöd du behöver just nu. Hör av dig om du vill.

  Solen, ja den är skön och efterlängtad nu. Här försvann den ganska mycket idag. Det har varit mest gråaktigt och riktigt blåsigt. Jag har haft en lugn och slapp skön dag ändå tycker jag och när jag läste att vädret här ska bli soligt med svag vind i morgon så var jag snabb tull bilen för att fixa presenten jag tänkt fixa i morgon. Vill bara kunna vara hemma i morgon om det nu stämmer med det fina vädret som ska vara.

  Vita pelargonior är jättefina tycker även jag.

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig!
  Dessa jäkla sjukdomar...
  Här vet vi vad det vill säga att vara orolig och gråtmild och bara önskar att allt blev som vanligt igen..Jag hoppas att du snart ska få veta vad som fattas dig och att det är enkelt att åtgärda!
  Hoppas du en så fin helg som det bara går!
  Stora kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag önskar dig den bästa, slöaste, jag-gör-vad-jag-vill-helg!! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Hoppas mässan blir en riktigt härlig måbra oas för dig. Tänker på dig och skickar kramar med mod och kraft:)
  Annika

  SvaraRadera
 6. Vill bara skicka en tanke till dig, jag hoppas verkligen att allt går bra. Njut av mässan som kommer, och pelargoner. Finns det något vackrare?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Usch vad jobbig väntan! Ovisshet kan verkligen sätta griller i hjärnan så fantasin skenar iväg. Hoppas du snart får veta vad det är.

  Hade varit kul att gå på Trädgårdsmässan, synd att det är så långt bara. Och inget körkort här heller... men en snäll man som hämtar och kör går bra, det med!

  Hoppas du får en skön "utan måsten"-helg
  Tänker på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Här finns en till utan körkort :-) och det brukar alltid vara ett pyssel att få hem allt. Kanske ses vi på mässan? När ska du dit?
  Ha en härlig helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 9. Hej! Hittade precis hit, vilken mysig blogg du har. Jag älskar trädgårdsmässor. Jag var på en stor en för några helger sedan här där jag bor, i Melbourne. Man blir så sugen och inspirerad av allt som man ser tycker jag. Ville hem och stoppa spaden i jorden på en gång.
  Tjingeling!
  Anette

  SvaraRadera
 10. These are actually great ideas in concerning blogging.
  You have touched some fastidious points here. Any way keep up wrinting.


  Here is my weblog: jocuri online browser romanesti

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...