10 maj 2013

"Jag har livet i mej"


I sista stund!

Jag hann se den innan blommorna gjort sitt! Skulle kanske velat se Magnolian för någon vecka sedan när blommorna knoppas och börjar slå ut, nu var en del nästintill utblommade. Men så vacker ändå!


Det blev en helt underbar dag igår och det känns som om den var flera timmar längre än en vanlig dag.
Vi startade med att högtrycksspola atriumgården och medan jag snyggade till där började maken skrapa bort färg från förrådsdörr och spaljé vid altanen. Han fortsatte med att montera trädgårdsbordet och när jag var klar med mitt hjälptes vi åt att möblera om på altanen. Sedan unnade vi oss en lång stund i solen och när solen tog en paus en stund på eftermiddagen tog vi bilen till Magnoliaträdet. Väl hemma igen gick jag en liten promenad och fick till min glädje se ett liljekonvaljställe alldeles härintill. Dessutom såg jag några få gulsippor och enligt Den virtuella Floran är den bara vanlig i Skåne och på Gotland. Jag tror inte jag sett den förut!

Vi avslutade en fantastisk dag med en grillmiddag med de tillbehör som är ett måste: Ugnsrostade grönsaker och grillad fetaost. Och sedan började det droppa lite från himmelen!

Hörde häromdagen att vi har sommar här nu och igår var det 25 grader så det stämmer nog! Undrar bara hur många veckor vår vi hade. Tre?

Nu är jag strax på väg till jobbet, lite trist när resten av familjen är ledig....


Ha det fint, vad du än gör!


Jodå, det känns allt som om jag har livet i mej och jag hoppas ju att det är så också. Jag har ännu inte fått något besked vad man hittat i levern, inom en vecka så...


6 kommentarer:

 1. Vad skönt att du hittat kraft igen och har livet i dig. Jag tycker att det räcker med en liten promenad i skogen nu för att riktigt blomma upp och bli glad. Och man hittar kraft till att fixa och dona överallt... ;))
  Ha en skön helg!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. Grannens Magnolia glädjer mig varje dag, kanske dags att skaffa en egen?!

  Trevlig helgkram

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker bild på en underbar blomma!
  Skönt att känna som du gör det!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. Jag blir glad av att kunna läsa in att du har mer energi och glädje i dig igen. Härligt! Jag vidhåller också det jag skrev förut någon gång. Hade de trott att du var riktigt allvarligt sjuk hade de inte låtit dig vänta i fyra veckor på svar.

  Underbar magnolia bild! Sådan är ju en dröm att ha på tomten.
  Gulsippor har vi i Skåne men jag visste inte att de var så ovanliga.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Önskar dej en härlig morgondag!!!
  Kramisar från bia

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig dag ni hade och vilken fantastisk bild Lena. De är så otroligt vackra de där träden. Blommar över så fort men helt klart värt väntan. :)

  Oj, jag som trodde att gulsippor fanns i större delar av landet. Vi har ju mängder av dem här hemma. Nu har jag lärt mig något nytt. :)

  Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...