6 augusti 2013

Min röda krasse


...är orange!

Och det gillar jag inte!

Jag satte röda krassefrön i altanrabatten- den som bara har växter som blommar i rött, vitt och lime. Jag tänkte krassen som marktäckare mellan perennerna och då ville jag ha dem röda.
Det verkar som ett enda frö ger något rödlika blommor, jag får väl spara de fröerna till nästa sommar.

Här var planen idag att ta en tur till stranden, men jag tror molnen skymmer solen för mycket så vi får nog hitta på något annat. Det finns så mycket att göra här runtomkring att det nästan att svårt att välja. Jag behöver diskutera saken med maken...

Vad gör du en tisdag som denna?
4 kommentarer:

 1. Alltså, jag trodde väl aldrig att jag skulle längta till Stockholm.. Du har helt rätt, bostadsbyte vore något för oss, vi får slå till på det när det passar oss alla!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. På väg till frissan. Sa till min chef att ska kunna möta personalen och se utvilad och pigg ut måste jag klippa mig :-)
  Vilken underbar idé, att gå en fotorunda tillsammans. Tror nog att Em gärna hänger på, om det är ok? Hon var lite ledsen att hon inte hann prata mer med dig i söndags.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Jag gillar plantan jag :-) Här har det varit lite halvdant... varmt, men inget strandväder. Gott att göra lite annat också. Jag håller med dig, ibland är det svårt att välja :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Inte kul när färgerna inte blir som man tänkt sig.

  Dagen med Erica på Väla blev bra. Jag hittade en hel del kläder faktiskt trots att jag inte trott det.
  Imorgon blir det trädgårdsfixande igen.

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...