14 september 2013

Liten kärlek


Vaktad av Buddha

Jag satte några av stenpartiväxterna i en hemmagjuten betongkruka. Denna står på zinkbrickan på altanen och har faktiskt inte kommit lika långt som den i stenpartiet.

Idag är en spännande dag. Mamma har ordnat något för mej och det enda jag vet är att jag ska infinna mej hos henne klocka tre i  eftermiddag.

Men först, en joggingtur i det fantastiska sommarvädret!

Ha en fin lördag, vad du än tar dej för!


5 kommentarer:

 1. Älskar bilden, så fin!

  Ha det så mysigt med mamma idag då! ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Det är intressant det där med att skriva om sin träning eller ej. Det finns ju riktiga träningsbloggar. Där skrivs det så klart nästan bara om träning och det är oftast människor som tränar väldigt mycket, kanske tom jobbar med träning, som har den typen av bloggar. Att vi andra nämner vår träning, som oftast ligger på en Svenssonnivå, är tydligen laddat för en del. Vissa tror att man vill visa sig duktig när man nämner träningen man gjort eller ska göra. Det är ju synd, om dem. För min del är det peppande att du och andra "vanliga" nämner träning. Vad du/ni gjort, ska göra, hur det kändes...Jag är glad för din skull att du kommit igång med träningen. Det peppar som sagt mig att läsa om andra bloggare som tränar lite sådär normalt. Nu ska jag ut på en kort runda. Jag kommer stanna halvvägs (kanske efter ca 1,5 km) och göra tre övningar och sedan springa vidare hemåt. Det är dagens pass. Ikväll blir det pastagratäng med fläskfilé, broccoli och champinjoner. Till det lite vin kan jag tro.

  Kram

  SvaraRadera
 3. De är så fina de där, får nog fixa sådana!

  Ha så kul!

  SvaraRadera
 4. Oh, så fint! Både fotografiet som sådant och motivet! Stenparti... låter härligt i mina öron! Ha en go lördag!

  SvaraRadera
 5. Fint!! och vad spännande... undrar vad du gör just nu;)?

  Kram Milla

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...