21 oktober 2013

Konst- och finbesökEn favoritkonstnär, Lisa Rinnevuo, på besök i WintervikenSå har vi haft en helg med besök av vänner från Eskilstuna. De kom redan på lördag efter lunch och eftersom det var en riktigt härlig höstdag tog vi en långpromenad. Jag visste att det på Winterviken var en utställning av Lisa Rinnevuo och styrde därför promenaden dit. Hon ställde inte ut särskilt många verk, men sedan jag såg hennes första bilder för ungefär 10 år sedan har jag varit fast. Dessa målningar kommer jag aldrig kunna köpa, de säljs för femsiffriga belopp, men ett grafiskt blad av henne kan jag sätta upp på önskelistan.

Trots att Eskilstuna är föräldrar till konstnären av vår Horan Aviv, kunde varken de eller maken se det fina i Lisas konst. Så olika det kan vara.

Vi avslutade kvällen på en fantastiskt indisk restaurang, Indian Garden, som har öppnat sin fjärde restaurang och nu i vårt område. De har flera år fått DN:s Gulddrake och en hel del andra utmärkelser för sin innovativa mat. Vi åt fisk och ekologiska jätteräkor som var himmelskt goda och smakerna var inte alls som de man annars får på vilken indisk restaurang som helst- för har man varit på en indisk restaurang så har man varit på alla, eller hur?
Om man nu inte räknar med denna!

Jag ser redan fram emot nästa besök!

Nu har en ny vecka just startat och efter helgen väntar ett höstlov- skönt för många av oss...

Kramar Lena

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga alster!
    Tusen tack för lyckönskningen i samband med Elmers födelse! Vi bara njuter! Kramen!

    SvaraRadera
  2. Vilken trevlig helg och GOD mat ;) Jag har också en förkärlek till Indisk mat och äter det så ofta jag bara kan ;)

    Kram ullis

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...