8 april 2011

Ek


Det finns ett stort fel i mitt hem.

När vi flyttade in i vår lägenhet för 8 år sedan var hela undervåningens planlösning helt öppen, inget markerade hall förutom en ruta klinker just framför ytterdörren. Under trappan satt en liten hatthylla.

För att dels ordna förvaring och "göra en hall" köpte vi stora garderober som vi ställde med kortsida mot väggen strax bredvid ytterdörren, bakom garderoberna gjorde vi en arbetshörna, en jättebra lösning!

Problemet är att garderoberna är i EK!

Här har jag just täckt kortsidan som vätter in mot rummet med ett tyg bara för att prova om det kan vara en tillfällig lösning. Ska det vara kvar ska tyget fållas och strykas! Ännu känner jag mej för.

På sikt ska jag byta dörrar på garderoberna, måla kanterna vita, och tapetsera kortsidan. (Samtidigt ska köksön få samma tapet).

Att helt byta ut dem känns inte aktuellt just nu, funktionen är superbra, och de är inte helt lätta att montera ner och montera nya vill jag inte!

(och ja, jag köpte vita liljor till Sahlinvasen idag!)

Kramar till er alla!

Lena

2 kommentarer:

 1. Nu blev jag avis! Jag har själv inte fått tidningen ännu så jag vet inte riktigt hur reportaget ser ut. Var precis ute i lådan igen och kollade men jag får snällt vänta till i alla fall måndag.
  Tack för fina ord!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack :)!
  Härligt att åka till London, en stad som jag gärna skulle besöka me. Härligt att få möta våren där.

  Önskar dig en fin fredag kväll
  Kram Johanna

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...