20 juli 2011

Bland allt fint...

...i stenpartiet hittade jag denna lilla, lilla söta blomma! Den är inte mer än fem millimeter och jag fick titta noga innan jag såg den.

Nu har jag snart klurat ut vad allt fint heter, Marina har varit till stor hjälp, men jag har fortfarande några frågetecken kvar.
Naturligtvis söker jag namnet på den lilla skönheten men också på den klargula höga växten i samma rabatt.Jag har ju lärt mej att jag har en akleja, jakobs stege och liten kärleksört i rabatten tillsammans med blå stäppsalvia (DEN är fin!), astillbe, alunrot, ett antal olika backtimjan, backnejlika, taklök, penningblad
och så finns där en som kommer att blomma snart, kanske kan jag se vad det är...


Gårdagen bjöd på underbart gräsklipparväder, betonggjutning, skörd i trädgårdslandet, mys med Agnes (som lagade till en underbar salladslunch till sin gräsklippande mamma. Hon är fin, hon!) och en liten stund i solstolen. Nu börjar nedräkningen för dagarna här innan mannen börjar sin semester och vi ska iväg på ett stort äventyr med två fina familjer. Ett äventyr som både lockar och skrämmer.

Det ser ut som om vi får ännu en fin trädgårdsdag, det har de inte tänkt sig i morgon...jag har inga stora planer för dagen, och det känns riktigt skönt!

1 kommentar:

  1. Hej vännen!
    Vilken go "liten" Agnes du har! När barnen skämmer bort lilla mamma med något de lagat själva smakar det som bäst. Min William, 7 år, gjorde en frukostmacka till häromdagen utan att jag bett honom, han dukade till och med fram dem på små assietter på bordet. Den var sååå god och jag blev så rörd! Vilka gullungar vi har! =)
    Det är ingen som har hört av sig om lamporna, vill du köpa en skärm?

    Kram kram

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...