20 juli 2011

MärkningNi som följt mej ett tag vet att jag är en ganska ny trädgårdsägare. Denna sommar har jag gjort allt för att få reda på vad som växer där.

Nu är inte mitt minne alltför gott och för att inför nästa sommar ha full koll märker jag ut mina växter med de fina märkpinnarna i zink från Himlavit.

Köpte som någon kanske vet andra pinnar i våras, dessa kostar mindre än halva priset och det är ju bra när jag har många växter att märka ut.

Jodå, jag fotograferar också, sparar foton med växtens namn, men när man kommer till våren och allt är nedvissnat och brunt kan det vara bra att veta exakt var de är!


6 kommentarer:

 1. Härligt med ett nytt intresse!!:) Och som man behöver köpa lite nya saker till för att kunna sköta...;) det gillar vi:) De är jättefina!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh en "ny" butik- iallafall för mig, måste genast kika in!!
  Va fint du har och gör det- vad var det du gjorde i betong?! Nyfiken :)
  Kram Helena (som inte kan kommentera via googlekontot...)

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för din rara kommentar hos mig! Förstår att det är mycket att pyssla med i din trädgård, men visst är det roligt när den börjar ta form! Ha det gott kram Marie

  SvaraRadera
 4. Tack söta du för dina fina ord :-) Jag ska själv införskaffa ett par till blomskyltar inför nästa vår :-D Vad fint du gjort med dina, gillar "ramen" runt texten.

  Får ingen ordning på internet idag så kikar in en snabbis med mobilen. Blir dock inget inlägg idag för min del :-/

  Hoppas du har en fin kväll.. KRAM Tessan

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vad trevligt att du hittade in till mig!
  Växtskyltar har jag på mina rosor det behövs då det blivit en del...

  Så mysigt det låter med kolonistuga!
  Jag blir följare hos dig så tittar jag in igen:)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 6. Mäh, ja världen är liten ibland! I lilla Lit, det är där det händer!
  Ja vi tyckte zoo var bra. Mycket djur att titta på! Lejon, tigrar, hyenor, zebror, getter, lamor, kameler, björnar, lo mm mm och lite karuseller. Vi var även på cirkusen dom har där kl 13 & 15 och vi blev verkligen överraskade! Vi tänkte att, jaha, vad kan det här vara då, en clown som jollar runt lite! Men vi var imponerade! Så för en djurälskande 9-åring var det perfekt!
  Ha det så skönt!! Kram!!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...