24 juli 2011

Kort sammanfattning...

...av mina dagar på kollo:

Vi besökte fina Mångfaldens HusJag gjöt i betong, bland annat lyckades jag med rosljusstaken, måste göra fler!Jag skördade de första rödbetorna, serverade mamma dem, ugnsbakade med fetaost.


Även den första löken togs upp!


Plockade och styckefrös hallon! Så kan jag minnas fina kollodagar i höst!Fredagens jordgubbsskörd blev en härlig lunch!Matrummet har äntligen fått sin vita färg!


Och många koppar cappuccino har det blivit!
Med mycket skum!
Härliga nio dagar har jag varit på det ljuvliga kollo!

Och så mycket mer jag upplevt: fint besök av vänner från Eskilstuna, märkning av växter, åskoväder, gräsklippning, ogräsrens, solsken, stadsshopping, vattning, städning av rabatter, inbrott, ensamma läskiga nätter...

Nu väntar sju dagar med nya äventyr med hela familjen, äntligen har mannen semester med oss! Laptopen kommer med, hoppas kunna ge er rapporter om vad vi upplever!
3 kommentarer:

 1. Kort och kort, det vette sjutton om det var, vad mycket du har hunnit med- ljuvliga bilder!
  Hoppas ni får en härlig vecka!
  Kramar Helena

  SvaraRadera
 2. Härliga dagar låter det som.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för titten hos mig. Kul med nya bekantskaper. Du undrar över blomman den gula. Det är en Höstöga. Blommar rikligt under sensommar till höst till frosten kommer. Så nu är det full fart på den. Väldigt tålig och tacksam tycker jag. Så skaffa den :) Ha de gott från Maria

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...