5 augusti 2011

Kollohall


Nu är hallen klar!

Det tog dottern ca 8 timmar att måla igår, hon målade med glatt humör, sjöng och trallade...imponerande! Nu har hon tjänat pengar till Londonresan nästa vecka.

Nu när alla väggar och tak är målade LYSER fulfurun runt fönstren och på golvet. Snabbt måste här inhandlas grå snickerifärg, även björkskivorna på hyllan ska målas i den färgen.

Idag tog jag med maken på en biltur till en antik-loppisaffär. Jag vill köpa en gammal skänk som jag ska göra till diskbänk här på kollo. Måla vit, sänka ner en porslinho- det skulle vara fint!

Butiken var stängd! Öppet endast lördagar och söndagar! Så snopet!

Nu dröjer det innan vi kan besöka den, i helgen (och idag) väntar vi fina gäster. Gäster som faktiskt inte varit här förut. Ser fram emot det!

5 kommentarer:

 1. Allt blir fint med vitt :)Min bror och hans lilla familj har i sommar byggt en ny kolonistuga, men i deras förening är det max 15 kvm som gäller...Vitt och fint är det iallafall :)

  sommarhälsningar Linda

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Så duktig Agnes är, jag är imponerad! Jag klarar minsann inte av att måla och tralla samtidigt, hihi. =)
  Dina planer med köksbänk låter jättefint, synd att butiken var stängd. Bättre lycka nästa gång!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Det är så fint med vitt och ljust blir det :) Skönt med en liten hjälpreda dessutom, hon verkar ju fixa sådant galant :)

  Tråkigt att butiken var stängd. Men hoppas du kan komma dit sen och hitta det du söker. det låter himla fint att göra som du tänkt :)

  Ha det så mysigt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kanonfint! Vit färg gör verkligen skillnad :) I vår stugan är det furutak som jag funderar på om jag skall måla eller lasera vitt - vet inte vilket som blir snyggast och om det går att lasera överhuvud taget.
  Ha en skön lördag :)

  SvaraRadera
 5. Ni har gjort det väldigt fint och fräscht! Du har en duktig och arbetsam dotter... Ja, jag tycker också att furufärgen är ganska gräslig!

  Ha en fin helg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...