6 september 2011

kuddar De är fina, mina svart/vita soffkuddar-passar bra i den vita soffan...

...men jag har lust att köpa nya! Hösten ger mej inspiration att förnya, vet just nu inte riktigt hur!
Hittade dessa  på HM-Home, de kan vara ett alternativ. Inte tillsammans förstås, kanske de svart/vita ihop, eller två av någon av de blommiga? Måste till butiken och klämma lite på dem, ska bli spännande att se vilka som får följa med hem. Vad tycker du?


8 kommentarer:

 1. Kuddar kan man aldrig få för många av. H&M har många fina, Ikea likaså och så finns det Day och TineK förståss :)

  Kram J

  SvaraRadera
 2. De randiga är jag svag för... Tillsammans med några helsvarta kanske. Ikea har ett par svarta i grovt tyg, har två svarta och två vita själv. 59kr/st. Gillar dem skarpt. Sen gillar jag den blommiga med grå botten, den var fin!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Den randiga men också helt klart den sista, var snygg. Jag kollade Day och Tine K kuddarna i Köpenhamn sist, deras priser är inte så tacksamma om man vill ha många..H&M är bra och prisvärda.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Skönt att höra att paketet kommit fram helt - är ju alltid lite nervöst att skicka ömtåliga saker även om man packar dem noga. =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Roligt att du hittade till mej då hittade jag ju till din fina blogg! Angående kuddarna gillar jag de svartvita bäst!

  Ha en bra dag!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag tycker alla kuddarna var superfina men tycker du skall köra på den blommiga, den längst ner till vänster med alla färgerna. Tillsammans med andra svarta kuddar och med mycket vitt hemma tror jag det blir ett fint inslag med lite färg och form =). Färg är bra de gören gla!
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Jag gillade den grå med löven, den måste jag också spana in i butik.
  Ang "Vasa-middagen" så är jag med i ett kvinnligt nätverk som heter Wista och i år arrangerar vi (Sverige) den internationella konferensen som kommer att gå av stapeln nästa vecka och då blir det middag en kväll där :)

  Kram F

  SvaraRadera
 8. Ja visst blir man sugen på att boa in sig till hösten!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...