4 oktober 2011

ArbetshörnaMin yttepyttalilla arbetshörna!

Ytterst liten och ytterst effektiv är min arbetshörna. Här har jag allt jag behöver inom räckhåll. På bordet har jag ställt alla burkar med pennor och penslar på ett av söndagens loppisfynd. Där finns också pappas tennskål som jag fått överta. Där lägger jag allt sånt där, ni vet, som har en tendens att inte hitta till rätt plats på en gång. Väggen är målad med skolfärg- där har jag satt upp mina "mågott"- saker, som foton på Agnes, hennes första textade meddelanden och omsorgsfyllt ritade småbarnsbilder.

Jag lyckades visst "klippa av" fotona på vårt fadderbarn Charles som bor i en SOS-barnby i Kenya. Han finns där som en påminnelse att man alltid har möjlighet att åtminstone göra något litet när man inte kan göra allt!

Arbetsbordet står mellan två skåp som innehåller det mesta jag behöver för allt fix och pyssel: papper, färger, pärlor, paljetter, symaskin...listan kan göras hur lång som helst.

Jag skulle inte överleva utan allt detta!

Här står nästan alltid laptopen och hit ska jag återvända om några timmar. Idag ska jag jobba med mina pimmare hemma på eftermiddagen. Det finns också ett lite block från Muij och gelpennor från samma företag där, lättillgängligt för allt jag "kluddar" ner varje dag.
Ikväll ska jag börja måla de väggar som jag spacklade igår...skåpen får vänta lite på sin vita färg!

Vi ses!
7 kommentarer:

 1. Så mysigt och inspirerande det ser ut. Jag ser fram emot att fixa vårat "gästrum", rummet som absolut inte skulle bli en förvarningshörna då vi flyttade in, men som nu är det. Gästrummet ska dessutom omvandlas till kontor där jag och maken kan sitta och jobba lata dagar då vi inte orkar ta oss till våra jobb. // Anna

  SvaraRadera
 2. Hejsan, trevlig arbetshörna du har. Jag blev så nyfiken, hoppas det är okej om jag frågar, men vad är pimmare? som du skriver att du skall arbeta med i eftermiddag? :-)
  Hoppas din dag blir bra.
  Hälsn. Jenny

  SvaraRadera
 3. Å vad fint Lena,jag ler när jag ser bilden för det doftar kreativitet! Och jag älskar blommorna,dessa ska jag köpa nästa gång!
  Kram Tessan

  SvaraRadera
 4. Fint!
  Jag har ingen sådan plats men någon gång när barnen flyttar (måtte det dröja!) så kan det nog bli en sådan plats.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken ren och fin hörna du har. Jag försöker just att få mitt skrivbord iordning. Kan nog ta ett par dagar har jag en känsla av.
  Döljer det sig en liten konstnär i dig? Du har så otroligt många penslar...
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 6. Mysig liten hörna har du skapat. Och din pappas skål är ju så fiiiin!!! :)

  Ha en mysig höstkväll!!
  Stor kram till dig fina Lena.

  SvaraRadera
 7. Skålen är superfin, ja hela hörnan också!

  kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...