8 oktober 2011

Problem att kommentera? Höstmorgon på kollo!


Inte jag! Men några av er! Har fått fråga om jag vet varför det strular- och det vet jag inte!

På outgrundliga vägar hittade jag till en fin blogg som förklarar hur man kommer ur problemet: Du hittar till Min plats i solen här! 

Och så visar jag vägen till en nyupptäckt läsvärd blogg! Det gillar jag!


Kramar till er denna underliga lördag som bjudit på alla slags väder!


3 kommentarer:

 1. Än verkar det inga problem med att kommentera, inte tekniskt iaf. Jag har bara problem med att kommentera i största allmänhet. Inget jag gillar själv. Men nu skyller jag på en seg förkylning som drar musten ur och en man brevid mej som i tre dagar har haft feber och väääldigt ynklig.. ;)

  Idag har vädret verkligen varit konstigt. Vaknade tidigt imorse av värsta regnet. Ojoj. Sen somnade jag och och vaknade till en riktigt solig morgon/förmiddag.. sen har det regnat och solat om vartannat :)

  Ha en mysig kväll!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det varit problem att kommentera i veckan men nu hoppas jag att det ska funka fint igen! Så mysigt med kollo! Det låter så somrigt och bekymmersfritt!
  Din höstanemon är lovely!

  SvaraRadera
 3. Klart att du vågar ge dig på rosor! Det finns så många friska och väljer man bara rätt sort för rätt plats så är det inga problem. Jag har inte haft något problem med sjukdom på någon av mina 25 rosor. Säg vill vilken färg och miljö så ska jag ge dig lite tips.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...