26 november 2011

Hjärtan på tråd

Rufsig och vild!

Den står på hyllan bredvid tavlorna som snart ska flyttas till andra hem. Undrar vilka!

Du har väl inte missat min giveaway? Klicka på bilden här till höger om du vill vara med och ta chansen att få en Hjärtlig tavla.

Idag är första pyntardagen....när jag bara pyntar lite! En och annan adventsstjärna ska upp i fönstren och jag ska göra i ordning ljusfat och ljusstakar med adventsljus.

Vet ni att första ljuset som vi tänder i morgon ska vara ljuset som är närmast närmsta kyrka?
Nej, jag är inte alls religiös, men mycket kring julen hör ihop med kyrka och religion och det känns viktigt att på något vis visa respekt för ursprunget till våra traditioner.

Ha en fin lördag!


2 kommentarer:

 1. Spännande med utlottning, jag väntar ;)
  Visste inte det där med ljuset. Här håller jag på att plocka fram stjärnor och stakar, råkade visst tända den lilla i köksfönstret i torsdags, ooops ;)
  Men i kväll blir det ordentligt! Hoppas jag hinner städa klart innan ikväll, ska iväg och baka hos äldsta dottern med yngsta och syrrans döttrar som är 4 och 5 :)
  Ha en fin lördag, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag vet att mycket med julen hör till religion. Jag brukar repspektera sådant annars. Men inte till jul.. då betyder allt vi pyntar med endast mys. Julotta skulle jag dock aldrig gå till eftersom jag inte är med i svenska kyrkan och tycker att andra som är med där kan få sköta den biten. Dock ser det väldigt mysigt ut. Men nä, det skulle vara att gå över gränsen :)

  Ha en mysig helg!
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...