26 november 2011

Ser jag rätt?

Är det början till en ny planta?

Nu handlar det bara om att få mina kärleksörtsticklingar att överleva vintern och fortsätter den såhär ska det väl inte vara några problem.

Idag har en strålande sol lyst över oss och jag har städat och adventpyntat. I år har jag verkligen pyntat extremt lite, ett ljusfat, en ljusstake och adventsstjärnor/kransar i fyra fönster och det känns precis lagom.

Tråkigt nog blir det inget glöggmingel med släkten hos oss i morgon för maken har åkt på en riktig brakförkylning och vi får mingla med oss själva. För visst ska vi dricka glögg och äta lite av allt jag bakat...Släkten får mingla med oss sista advent i stället!
6 kommentarer:

 1. Usch vad synd att han blivit sjuk. Hälsa att han ksa krya på sej :)

  Med den här vintern så blir det nog inga problem att överleva kärleksörten ;) Såg idag att min lilla lilla (köpte den i somras) syren slagti nya bladskott.. Uhh.. hoppas den klrar sej när knäppen kommer. Den stora syrenen är också full av knoppar.

  Nä, lite vinter nu tack! :)

  Ha en mysig kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stackars maken! Själv har jag åkt på en magsjuka... så jag tycker nog allt lite synd om mig också :-) Jag är övertygad om att kärleksörten kommer att klara sig bra.
  Ha en underbar 1:a advent!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Inte kul för maken din med förkylning.

  Det ser absolut ut som att din kärleksört mår bra. Den klarar sig säkert.

  Det blir glögg här i morgon men i kväll håller vi oss till vinet.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Gulliga Lena som länkar till mig:-)
  Taaack!
  Krya på er!

  Kram H.

  PS Jag undrar vad fonten till din nya urfina header heter, den är sååååå söt och jag skulle vilja ha den till ett annat projekt som jag håller på med.... Vill du berätta, så maila gärna!

  SvaraRadera
 5. Om den där blomman kan jag nada men önskar dig ett trevligt mingel med mannen idag. Hoppas han kryar på sig o inte smittar dig!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Tråkigt med sjukdom:( Mingla på så gott du kan.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...