9 november 2011

På mitt soffbord idag!

Liljor i lila vas!

Nu skäms jag! Jag ljög i ett inlägg nyss!

Kom hem medan det fortfarande var dagsljus och då såg jag att jag har mina liljor i en lila vas. Jag som sa att jag bara har två rosa ljusglas i allt det vit-svarta...
Till mitt försvar måste jag berätta att denna fina vas varit glömd länge, en present av syster köpt hos Paradisverkstaden på Öland för länge sedan. (designonline säljer en del av deras objekt, klicka på paradisverkstaden så kan du se annat fint).

Jag är ju lite petig med färger och när vi hade en turkosgrön vägg kunde jag inte använda den. Nu är väggen ett minne blott och vasen kommer användas många gånger.

Jag är glad för att  nya läsare hittat hit, det ger mej möjlighet att på ett enkelt sätt hitta nya fina bloggar, och det har jag verkligen gjort! Jag är också glad för alla fantastiska fina tankar ni alla lämnar- hoppas ni känner att ni får något tillbaka av mej!

Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Har inga blommor på bordet idag, får njuta av dina fina här istället. Ska börja städa och sedan blir det att hämta blommor hos syrran. Lagom till helgen..

  kram

  SvaraRadera
 2. Inga blommor här heller men det blir nog lite rosor till helgen - det är ju ändå fars dag! Pumpan var superläcker den skulle jag ha framme året om ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 3. Inga blommor här heller men nu blev jag sugen på att köpa liljor, vad vackra de är!

  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka vackra liljor! Det är ju så härligt att ha färska blommor på bordet. Du ger verkligen mig mycket, din blogg är så mysig.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Välkommen till mig, kul att du stack inom! Paradisverkstan, de gör så fina saker, har ngr av dem!! Bla en skål i grönt som liknar på den vasen du har, mönstret alltså!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 6. Vackra blommor i en vacker vas, jag har en skål därifrån, de gör så himla mycket fina grejer :)
  Ha en fin kväll, kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hello,

  I got a very useful and nice information with your lens. Thanking you so much for sharing such type of wonderful information and good collection.You provide this information in reliable and legitimate way.


  Click on this keyword möbler | Säng | Matbord for getting more information about shopping for furniture.

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...