12 december 2011

Dessa silverfat!


Ännu ett fynd!

Kan inte låta bli!

De ligger där i en trave på en hylla långt ner vid golvet på Stadsmissionen. Jag betalar 30 kronor och så har jag ännu ett fat i min samling...

Ser framför mej hur faten ska fyllas med godis, nötter och fikon och fresta oss varje sekund på godisbordet under julen.

Nu är det måndag och Agnes påminde mej igår att det bara är 9 arbetsdagar kvar till semester...ska bli skönt med lite (lång) ledighet.


Ha en underbar start på veckan!


6 kommentarer:

 1. Jag gör precis likadant, samlar och njuter..
  Härligt med långledigt, jag längtar också!

  kram

  SvaraRadera
 2. Ska du också vara ledig över julen? Jag jobbar, nu ska vi se, sju dagar till varav två kommer att vara halvdagar bara. Verkligen skönt! Jag är myssugen nu. Slappa i myskläder, göra julgodis, titta på film...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tog en schablon från Panduro och pudrade över florsocker bara..
  De fick ligga öppet någon dag eller två, sedan satt det fast!

  kram igen

  SvaraRadera
 4. Men det är ju så vackert med silverfat!

  :-) Jag ska hälsa Douglas på fredag när jag träffar honom. Tyckte att det såg så mysigt ut med blomsterförsäljningen så jag kunde inte motstå. Hela området är verkligen härligt och får mig att tänka på jul...vi har ju julkonserter där varje år. Klart du får boka in nästa år i kalendern!

  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. har också en diger samling fat...i framtiden när de gör utgrävningar skulle det vara roligt att höra vilken förklaring dom har på denna mani som vi alla har:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Hej Lena!

  Men visst är det roligt att samla på sig lite av sina favoritfat och annat fint. Bara för att man tycker om dem. Jag kan tänka mig att det kommer att bli ett riktigt härligt gottebord hemma hos er. På blänkande silverfat. ;)

  Härligt med ledighet bakom hörnet. Här hemma har vi två döttrar som räknar ner dagarna till jullovet nu. Det ska bli härligt med sovmorgnar, sena kvällar, pyjamasdagar och mys. :)

  Sköt om dig vännen och ha en fin vecka!

  Kram Lotta

  Ps. Maila mig din adress så kommer Kalla Fötter-boxen hem till dig bums. Ha en trevlig brittisk feelgood-jul! :)

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...