29 december 2011

Header och bloggfunderingar

Min första header gjorde jag i januari 2011- så stolt över att jag kunde göra collage!

Tittar igenom mitt 2011 med bloggen och förundras över hur mycket jag lärt, både bildmässigt, hur jag utformat bloggen och hur innehållet har förändrats.

Så fick jag hjälp av dottern med header nr 2 och fotot har hon tagit

Nu är vi i mars och jag tyckte om den här. Då och då fick jag kommentarer på inlägg! Jag blev både generad och glad att någon läst vad jag skrivit.
Här är två varianter vars grund jag använder fortfarande

Så har jag börjat experimenterat med typsnitt, det finns ju en hel del att välja mellan. Jag kände vid den här tiden att bloggen spretade alltför mycket och genom att lägga till underrubriker legitimerade jag innehållet.
I maj tar jag en bloggpaus. Jag funderar på om jag verkligen vill ha den kvar. Jag sneglar mycket på alla fina bloggar ni skriver och tyckte att min inte alls gav något. Ful layout, fula bilder....


Headern jag använt längst

Så närmade vi oss kollotider och DET ville jag ju skriva om, så pausen blev inte särskilt lång och jag tänkte att om ingen ville läsa min spretiga blogg så kunde jag väl skriva för mej själv!


Nu tror jag att jag hittat min header, en som jag med små medel kan förändra efter årstid och lust!


Nu är det snart ett nytt år och jag närmar mej bloggens ettårsdag. Ni är några som troget tittar in här och i min blogglista ligger några av mina favoritbloggar.
Jag kunde aldrig tro att bloggen skulle ge mej så mycket och det viktigaste är all inspiration ni ger vilket på många sett återspeglar sig i mina två bostäder. Den i staden har under året genomgått många förändringar vad gäller inredning och kollo har blivit blommigare ute och det tackar jag er för!

Jag fortsätter nog skriva ett tag till!

13 kommentarer:

 1. Vilket trevligt inlägg!

  Kramar
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 2. Spretigt eller inte så är jag fast i dina inlägg!! Och jag tycker alltid att du ska fortsätta blogga för du sprider så med inspiration!!
  Ha ett riktigt bra Gott Nytt År!!
  Många många kramar till dig goa Lena!!

  SvaraRadera
 3. Du har ju blivit rena headermästarinnan! En sån snygg utvecklingssvit, du bjöd på!

  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Spretig och spretig.. jag kallar denna bloggen personlig. Jag tycker om bloggar där man skriver om det man vill skriva om just då.
  Det är inte ofta jag fastnar för en "produktblogg" där det bara pratas det senaste nytt hit och dit. Jag vill ha in lite personligt också. Så det är bra att du fortsätter skriva :D

  SvaraRadera
 5. Header byter jag lite då och då. Ibland har jag en och samma ett bra tag men ibland inte.
  Många fina du har hunnit med.

  Att blogga har helt klart inneburit en massa annat än det jag först hade trott. Det finns så många fina människor i vårt land som jag lärt känna, till viss del. Så klart måste man alltid vara medveten om att skrivaren själv väljer vad hon vill berätta och det är utifrån de utvalda delarna jag "lär känna" personen. Hur som helst så har jag ännu inte blivit förvånad åt det negativa hållet över dem jag träffat live och haft en positiv uppfattning om redan innan träffen.
  Oj, nu blev det kanske lite rörigt?

  Jag tror att vi ger varandra väldigt mycket inspiration bloggare emellan. Vissa inspirerar mer inom något område och andra inom annat.

  Nu drar det verkligen i mina trädgårdsfingrar!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Klart att du ska fortsätta Lena,jag vill ju delta i ditt liv båda på kollo och storstad,jag gillar dina inlägg där du berättar om vardag,pyssel,kollo,inredning mm DU kanske tycker att det inte är så mycket att komma med men vi som följer dig vill ha det så!
  Stanna Lena men bara om DU vill...vi vill det vet du
  kram Tessan

  SvaraRadera
 7. Försökte kika på dina headers för att se i vilken veva jag började följa dig men äh, tycker jag känner igen alla, utom de allra första kanske :)
  Jag tokgillar din blogg och som många skriver, den är personlig, den är DU.
  Jag bloggar utifrån mig själv och om sånt som intresserar mig, alla kanske inte gillar allt men man tar del av det man vill. Det brukar oftast finnas nått för alla- så är det här i din blogg tycker jag!
  Och tack för orkidetipset- ska försöka klara av min nu!

  Ha det bäst, kramar Helena

  SvaraRadera
 8. Fortsätt! Även om kommentarerna inte haglar från mitt håll så är jag inne en sväng varje dag och läser!
  Stor kram och tack för fina hälsningen!

  SvaraRadera
 9. Fint inlägg och header, jag kan inte alls det där med header och typsnitt men kanske lär mig en dag kram

  SvaraRadera
 10. Så kul att se hur du och din header utvecklats :-) Bästa sättet att lära sig är ju när man tycker det är kul!

  Ha en fin Nyårshelg!
  Annika

  SvaraRadera
 11. Härligt att du ska fortsätta och att du bara har hållit på i ett år. Du har verkligen legat i och det är så intressant att läsa dina inlägg.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 12. Tusen tack för trädgårdstipset, ser hur läckert ut som helst! Tänk om jag skulle kunna få till två trädgårdar på samma resa :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 13. Hejsan!
  Kikar in lite snabbt här för att säga hej =)
  Kul att få se dina headers, fin utveckling! Din du har nu/julens är jättefina, personliga!
  Jag tittar in här ofta, inte alltid jag hinner skriva ;)Men jag gillar allt!
  Ha en fin dag, kram Jenny

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...