21 januari 2012

Förlåt och KramarGillar!Kramar till alla fina för värmande kommentarer.
Själv har jag varit en dålig bloggvän de sista dagarna, har  liksom haft tankarna på annat håll. Men jag försöker hålla koll på vad ni gör även om jag inte är bra på att kommentera just nu.

Idag känner jag mej som  en tigrinna som inte kommer att ge mej förrän pappa får allt det han har rätt till och jag kommer inte sky några som helst medel för att nå dit.
Blir bara lite ledsen när jag tänker på alla därute som inte har anhöriga som kan slåss för dem, hur ser deras tillvaro ut?

Nu har jag en storstädad lägenhet, fyllda förråd och ska snart ta mej en lång promenad med maken i det lite gråa och kalla vädret. Vi ska gå många kilometer till en favoritpub, ta en god öl och promenera hem igen. Så får vi flera njutningar på samma gång!

Kramar till er alla, och en särskild kram till en ny följare, Elin med bloggen FormochFantasi.


8 kommentarer:

 1. Styrkekram till dig!! Stå på dig,vilken tur han har som har dig!!!
  Ha en mysig fortsättning på lördagen, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag tror att alla som läser här förstår att du har tankarna på annat håll. Jag hoppas din pappa får allt han behöver,och han har tur som har dig.

  Skickar en stor hög med styrkekramar!!

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Det är som jag brukar säga, att man måste vara frisk, för att vara sjuk, och få all hjälp man behöver, trots att jag jobbar inom sjukvården, men vi ser ibland hur jobbigt det är för anhöriga när det är utskrivning och de skall börja nysta i alla trådar, men stå på dig! och en styrkekram ♥

  Duktig du är på att träna, det nyttigaste är vardagsmotionen och inte 2 spinningpass i veckan - mera promenader åt folket! :)

  Jag såg också trädgårdsprogrammet och visst börjar man längta!!! och jag funderar på vad jag skall ta itu med i år, något litet görs varje år, annars blir det förmycket och man ledsnar.

  Ha en fortsatt bra helg ♥

  SvaraRadera
 4. Bra att du slåss, men visst är det hemskt att det ska behöva vara så. Låter som en underbar promenad, både dit och hem.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Blev det ngn god öl? Var ni på OT?
  Många styrke kramar från Mariefred

  SvaraRadera
 6. Då är vi ju två då som har haft tankarna på annat håll. Livet kan vara så nyckfullt ibland..
  Tack ändå för att du varit inne hos mig...

  KRAM på dig min fina vän

  SvaraRadera
 7. Ja jag tyckte att det var dax att förnya lite på bloggen så det blev både ny header OCH bild på bloggerskan =0) Wild and crazy ;0)
  Hoppas du får ordning på allt runt din pappa, sånt där tär på orken tyvärr.
  Kram Linda

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...