22 januari 2012

Ny header....igen!

Den förra


 
Den nya


Ja, nu är det nytt igen!

Jag har upptäckt att jag inte alls skriver särskilt mycket om Inredning eller om Pyssel&Fix längre utan det är nog mer En&AnnanTanke och den gamla underrubriken stämmer inte riktigt längre.
Skrivandet har på sistone mest handlat om det jag upplever i min vardag.

Det som berör, det som är och det jag gör.

Jag har skrivit det förr, jag har tyckt att bloggen spretat en del och med en ny  underrubrik behöver jag inte bekymra mej om vad som kommer på pränt här och de känns bra.

Hoppas ni har lust att fortsätta följa mej i min vardag!

8 kommentarer:

  1. Du ska veta att jag följer din blogg oavsett vad den heter eller vilken header du har. Det som kan få mig att sluta läsa är om du börjar skriva dagligen om bantning och dieter, golf, vävstolar eller annat som verkligen är totalt ointressant för mig. Så länge det har en bra blandning med dragning åt trädgård, livets vardag, recept, inredning, pyssel...så fortsätter jag.

    OM du skulle råka befinna dig på centralstationen i kväll vid 17-18 tiden och då ser en tjej med långt hår och röd kappa som irrar runt - ta hand om henne. Det kan vara min dotter!
    Nej då, jag överdrivet lite kanske. Hon ska nog hitta rätt spår.

    Ha en fin söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag gillar din blogg precis som den är! Tycker den nya headerna var väldigt fin. Gillade stilen! Vad heter typsnittet?

    SvaraRadera
  3. Självklart vill jag det =0)
    Snygg header Lena!
    Hoppas du får en fin söndag!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Självklart kommer jag fortsätta följa dig :) Hade jag inte gillat din blogg hade jag slutat läsa och kommentera för längesen. Men jag gillar din blogg, precis osm den är :)

    Ha en mysig söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Klart jag hänger med..med eller utan header. Den är fin..

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Så klart Lena att jag hänger med!!!

    SvaraRadera
  7. Känner igen mig i ditt tänk, min blogg skulle ju från början handla om renovering men man renoverar ju inte hela tiden. T.ex. Så man fyller sin blogg med det man själv vill, och jag följer din oavsett innehåll. Gillar dig och din blogg precis som den har varit och är :)
    kram!

    SvaraRadera
  8. Jag hänger kvar och gillar din blogg oavsett din head eller inte ;-)
    Kramkram

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...