5 januari 2012

Lurad och projektstart

Ni såg dem i morse, mina fröjder!

Dagen startade i solsken så jag bestämde att åka iväg till Stockholms största Outlet. Där finns märken som Odd Molly, Hope, Acne, Filippa K och många fler.
  När ett ordinarie pris för en tunika från någon av dessa är 2000 kr och man sätter outletpriset 300 kr lägre känner jag mej lurad! Outletvarorna är ju sådana de inte blivit av med i de fina butikerna, kanske också förra säsongens och då vill jag ha rejäl rabatt!

Som tur var såg jag inget jag skulle vilje ha även om priserna var lägre och jag satte mej på tåget hem med orörd plånbok!
  På Body Shops rea i hemmagallerian köpte jag favoritdoften som bubbelskum, så skönt att hälla i badet när jag njuter där efter gymträningarna.

Jag började skriva att dagen startade i solsken, och så var det, nu har det snöat någon timme och det är några få minusgrader så det lägger kvar, än så länge...

Nu ska jag gå upp och se hur det går för dottern som har röjt i sitt rum och börjat spackla igen hål i väggarna.
  De som minns min göralista för våren vet att hennes rum ska få en total makeover, ett projekt som jag inte är helt sugen att ta tag i.
  Nu har hon börjat själv och jag ska väl hjälpa till.
  Om inte annat ska jag lägga ut hennes möbler på Blocket, hon har fotograferat dem medan jag varit borta och hennes initiativ måste jag ju uppmuntra.
  Någon som är intresserad av IKEA:s ungdomsserie ODDA förresten? Agnes har de flesta delarna!

Ha en fortsatt fin kväll!

3 kommentarer:

 1. Förstår att du känner dig lurad... skulle jag med göra. Duktig dotter du har, du gör helt rätt i att uppmuntra hennes iver.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Ja, fy, är det outlet ska det vara billigt!

  Jag minns att vi alltid såg Nils Poppes revy på trettondagsafton och åt nougat till. Det är ett väldigt starkt barndomsminne. Numer är jag inte jätteförtjust i buskis...

  SvaraRadera
 3. Jag skulle definitivt har räknat med mer rea än så:( Märkligt... Bättre spara pengarna till annat då!!!

  Men vilken duktig dotter du har som själv börjar fixa i rummet!!!!! Hoppas få se vad ni pysslar med:)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...