29 januari 2012

Utbyte


Har haft dem sen julas...

...men idag åker de ut. Och något annat får komma in!

Tänk att de skulle vara så envisa, amaryllisarna. Fast det är de kanske alltid, jag har ju bestämt mej för att spara dem till nästa vinter och har väntat på att de ska vissna ner. I stället har de kommit nya blomstänglar, tanigare och med färre klockor, men ändå.

Den håglösa lördagen avslutade maken och jag på en fantastisk krog i området. Det står Sushi på en skylt ovan dörren vilket var helt missvisande för detta var ingen typisk japansk krog. Menyn bestod av (ganska få) asieninspirerade rätter.

Vi startade med vegetariska vårrullar och fortsatte med dumplings och en fantastisk biffrätt. Vi tror biffen var marinerad och lättfriterad, den var knaprig och med stark god smak. Det var länge sedan vi åt så gott.

Idag lyser solen från klarblå himmel och det står städning på schemat här närmast.

Det blir nog en bra dag.

Önskar er alla en skön söndag!


6 kommentarer:

 1. Åhh, vad jag blev sugen på mat nu :D Åt aldrig ngn middag igår, för jag orkade inte och smakade ändå ingeting. Idag är jag megahungrig! :D

  Hoppas du får en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det ser ut att bli en härlig vinterdag med blå himmel och solsken. Det är så mycket roligare att städa när solen skiner :-)
  Ha en fortsatt trevlig söndag!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Jag tror du har rätt, det verkar bli en underbart fin dag. Vi ska grilla korv ute och jag "ska bara läsa klart några bloggar"....
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Det blev en bra dag här med..

  KRAM till dig fina du

  SvaraRadera
 5. Låter väldigt smaskigt
  Här är amaryllisarna ute och idag köpte jag krokus och pärlhyacinter
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 6. Ja, vi såg faktiskt en havsörn i luften. Såg även ett par andra fåglar jag inte sett förut. Inte vad jag vet i alla fall för jag har verkligen usel koll på fåglar. Det var kallt men fint och kul att göra något tillsammans bara jag och Oscar. Ja, det var inte bara han och jag iofs. för det var en massa andra riktiga fågelskådare också.

  Nu är jag så hungrig så! Det är Oscar som lagar mat i kväll och han gör det bra men det ta liiite lång tid.

  Hoppas det gått bra med städningen idag.

  Kram!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...