28 januari 2012

Lördag eftermiddag


Min sida av sovrummet

Har nog inte visat särskilt mycket från vår övervåning. Här finns vårt sovrum, Agnes sovrum, ett rum vi kallar garderobsrummet eftersom det är fyllt av just det, badrum, klädkammare och hall.
Badrummet har ni sett här och detta hörn är nog det enda ni kommer att få se.

Möjligen kan jag få till en helhetsbild av sovrummet en annan dag.

 Ser ni lampan i fönstret? Det är en barnlampa från IKEA som jag klädde om för något år sedan med nya band, pärlor, prismor och fjädrar.

Sängbordslampan är en av mina favoritsaker hemma, en Flowerpot av Verner Panton.

Nu är det eftermiddag och denna lördag går nog till historien som en av de mest innehållslösa!
Jag började bra med att steka amerikanska pancakes till dottern, tog ett förmiddagsbad, rensade en sedan länge väntande tidningshög och sedan...har jag bara försökt komma underfund om hur systemkameran fungerar, jag har fotat och fotat och fotat. Ska jag fortsätta blogga måste jag kunna höja kvalitén på bilderna, eller hur?

Jag tror nog att min håglöshet just idag beror på att det har varit känslomässigt jobbiga veckor sedan pappa blev sjuk och jag behöver säkert en sån här "InteGöraNågotDag".

Nu fortsätter lördagen här hos oss. Dottern är på inflyttningsfest, maken storhandlar och jag ska yoghurtmåla lerkrukor, jag vill ge dem lite fejkad patina innan de ska fyllas med vårblommor.

Ha en fin kväll!

7 kommentarer:

 1. Jag gillar lamporna skarpt. Sänglampan var skitsnygg! Du har bra smak. Det är roligt att lära sig systemkameran. Man måste bara vara inställd på att det tar sin tid. Sakta men säkert så lär man sig finesserna. Det är lite som med trädgård.
  Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Låter skönt med en ta det lugnt-dag! De behövs ibland.
  Jag tycker dina bilder är superfina och du behöver inte kämpa på med kameran för bloggens skull, men jag förstår hur du tänker.... jag är likadan ;0) Å det är kul att lära sig och kul när man ser att man lyckas få till bilden med skärpa och färger... inte alltid enkelt. Hoppas du får en bra kväll!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé med lampan. Dottern har en likadan och nu vet jag vad man kan göra när hon har vuxit ur prinsessperioden.
  Man måste inte alltid göra någonting!!
  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Tjusiga lampor!

  Det låter som om du gör/gjort en hel del idag trots din känsla av håglöshet.

  Ibland måste man pausa allt en aning.

  Hoppas din lördagskväll är toppenbra!

  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Det är ju så roligt det där. Man tittar och tittar och tittar och vips... så ser man en liten nacke, en böjning på en liten planta :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Hejhopp!
  Hoppas det börjar landa med din pappa. Här i Mariefred börjar vi sakta men säkert återhämta oss från alla sjukdomar. Hoppas att vi har möjlighet att träffas snart. I fredags började jag kursen på TomTitts.SuperKUL. KRAMAR Ann

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...