27 februari 2012

Lådor


Foto: http://ikea.se/livethemma

Jag har skrivit om lådväggar förr, här och här, och detta är ännu en variant från Ikea. Tittar man noga ser man att lådorna är ihopsatta med vanliga pappersklämmor.

Om jag får en ny arbetsplats i en ny bostad ska jag ha en lådvägg!


4 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du har :)
  Ha en bra kväll!
  /Josefine

  SvaraRadera
 2. Visst är det läckert med lådvägg! Jag önskar jag hade en vägg till övers och stort antal lådor :) Ja, det är mycket man vill ha!

  Bra jobbat med dotterns rum, det ser ut att ha blivit fint och det är roligt när de själva hjälper till och gör i ordning.

  Hoppas du mår bättre, känner dig starkare - det är tråkigt att ha mycket omkring sig och tankar som stör nattsömnen, jobbigt är det när de nära och kära är sjuka och man så gärna vill att de skall få det bra. Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Speciellt DEN lådväggen är så fin :)
  Kommer inte ihåg om jag slrev ngt om huset ni ska titta på.. Men isf. tål det att upprepas för det ser ju huuuuur fint ut som helst. Och på altanerna kan du ju ha stora härliga krukor med både grönsaker och mindre träd. Ett pelaräppleträd hade ju varit mysigt :) Också lådor med härliga örter som ger en härlig doft. Naturen ligger ju nära också.

  Det är så att jag hoppas ni väljer detta ställe för att jag ska få chans att få se mer av det :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Såååå häftigt - gillar skarpt!!! Och den snygga krukan i vitt högst upp skulle också gärna få flytta hem till mig:))))

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...