23 februari 2012

London i vår


Från förra årets resa

Nu har dottern och jag beställt resa till underbara London. Vi åker den 27 april och kommer hem den 1 maj. Den sista april fyller dottern 14 år (hjälp, vad tiden går!) och då ska hon få bestämma helt vad vi ska göra, jag antar att det blir en dag av shopping, lunch på Subway och middag på fin restaurang.
En dag ska vara min och jag vill gärna besöka inredningsbutiker och nu efterlyser jag tips på några måsten.
Vi ska bo på Lancaster gate, som ligger alldeles vid den nord/västra delen av Hyde Park, så känner ni till butiker i närheten är det ju bra. Om vädret är bra kommer jag föreslå en picniklunch i parken och middag på den indiska restaurangen jag var på förra året (om jag hittar dit vill säga).

Så skönt det är att ha en resa att se fram emot!
Nu börjar vi också planera för sommarsemester så smått. Österlen, Gotland, Göteborg 4 juli för att se Madonna, Sylarna för en fjällvandring, en charter till värme...det finns mycket att se och göra, att välja emellan...vi har ett tag på oss att bestämma.9 kommentarer:

 1. Så himla kul!
  Jag besöker alltid de stora varuhusen och kollar tyger och inredning. Särskilt James Lewis!
  High Street Kensington, GAP...oj det finns mycket att se, Portobello Road och Notting Hill med alla mysiga butiker också.

  kramen

  SvaraRadera
 2. Härligt!

  Åker ju till L titt som tätt i jobbet och det är några saker jag sällan missar.
  Restauranger:
  Orso (ligger på Wellington Street i Covent Garden). Här kan man äta en trerätters teatermeny för £19!
  Piccolino (ligger på Heddon Street som är en parallellgata till Regent Street, nära Picadilly). Här äter man fantastiska italienska rätter till mycket rimliga priser (en huvudrätt för ca £10). Boka bord om ni vill äta här, blir ofta fullt!

  Om ni bor vid Lancaster Gate så finns det en suuupermysig pub om ni fortsätter gatan upp mot Bayswater, de har även en uteservering med infravärme och en perfekt Sunday roast! Jag kommer inte ihåg vad den heter, men det är inte många pubar som har uteservering som ligger mittemot Hyde park, så jag tror inte ni missar den. Det är säkert bara 5 min från Lancaster.

  Shopping: Cath Kidston i Covent Garden (Shelton Street)!
  Och glöm inte att göra det ni inte planerat göra - gå in på en mysig pub eller välj en parallellväg i stället för den ni tänkt gå, så kommer ni hitta era egna smultronställen!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Jag var i London när jag var 15 så jag har nog inga tips att komma med som passar nu. Minns knappt vad vi gjorde faktiskt!?

  Jag och Erica har pratat lite om att kanske ta en långweekend till Rom i september. Ska fundera lite mer på det tror jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag har varit i London en gång i mitt liv. Och jag måste dit igen. Det var en underbar stad att besöka och att shoppa i :-)

  Så kul att ha ngt at se fram emot.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Vad kul att ha en Londontur att se fram emot! Ja, ni saknade inte semesterförslag, det låter ju underbart med alla ställen. Jag åkte run på Österlen förra sommaren och det är obeskrivligt vackert och prunkande. Men jag är å andra sidan en "vandringsnörd" och skulle nog ha svårt att bestämma om jag fick välja... Vad ni än gör, kommer det bli en fantastisk semester tror jag:-)

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 6. Det är min mamma som håller i tekannan som för övrigt varit min mormor och morfars kanna. Inte ens kantstött!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. London ja.. undrar när jag kommer dit! Vi har pratat om det många gånger här hemma och någon gång blir det väl av.
  Purple Area har många tips på butiker, om de ligger i närheten av hotellet vet jag inte men värt att kollas upp, här är direktlänk: http://purplearea.blogspot.com/search/label/Shopping%20London

  Angående skrivbordet så har vi bestäm att det blir en ny skiva!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag var i London och Hyde Park när jag gick i nian. Det enda mattips jag kan ge dig är att det på ena sidan (minns inte vilken) av Hyde Park ligger ett McDonalds.
  Hallåå, jag var 15!! ;)
  Ni kommer säkert ha jättekul där.
  Ha en skön fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 9. wanted to make you acutely aware, you are the top rated page
  on tumblr today! Good stuff!

  Visit my web-site: Debenhams discount codes

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...