15 februari 2012

Sprejmålat på mässan!


Kolla in de målade plastleksakerna!
De fanns i montern hos &andTradition

Varför har jag inte sparat Agnes gamla...?

Nu börjar det bli kväll här i huset, middagen är lagad och uppäten, i skafferiet ligger sedan någon timme goda kolasnittar och väntar på en fikastund i morgon. Nu ska jag ta ett långt varmt bad och drömma om en flytt till en lägenhet med trädgård.

 Ja, vi ska titta på en ny lägenhet i ett område alldeles i närheten. Drömmen om trädgård blir intensivare ju närmre våren vi kommer. Problemet är att vi trivs alldeles för bra där vi bor och det skrämmer att flytta härifrån, lämna alla fina människor och omgivningar.

Den nya lägenheten har en liten täppa och det är inte längre bort än att vi kan fortsätta träffa vännerna på fredagspuben, grilla med dem på mälarberget om somrarna och ha fina middagar ihop utan alltför långa resor till varandra.

Som sagt, vi ska bara titta, kanske är det något för oss, kanske inte alls!


3 kommentarer:

 1. Men vad spännande! Det låter ju hur bra som helst. Ska hålla tummarna för att det känns rätt och att ni hittar ett hem med en trädgård.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Åhååå.. vad spännande att kika på boende.. :D Du måste skriva sen om hur det var.. Mysigt med lite trädgård också.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Så spännande!! Även om det inte skulle bli något:) Det är alltid kul att titta och låta inredningsfantasin leka lite:)

  KRAM

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...