27 mars 2012

Photoscape

Så har jag också laddat hem detta fantastiska bildredigeringsprogram! Det tackar jag Angelica för! Jag vet att många av er använder det och jag har varit på väg att ladda ner det förut, men inte nu förrän i kväll fick jag ändan ur...

Jag har inte redigerat fotot särskilt mycket, det finns en hel del kvar att lära och prova och det har jag inte riktigt tid till nu.

Detta är alltså inget "riktigt" inlägg, jag vill bara se hur det ser ut på bloggen.

Kramar till er alla och ursäkta om ni trodde att ni skulle få läsa något mer spännande än detta!

Lena

8 kommentarer:

 1. Ha ha, ett alldeles utmärkt inlägg tycker jag. Det inspirerar ju till att testa ett nytt redigeringsprogram och det är alltid kul!:-)

  SvaraRadera
 2. Hihi, det var väl jättespännande! Nu när Picnik ska lägga ner och allt, så behövs nya ställen, det här hade jag missat, tack!
  Ha en fin fortsättning på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Om du visste vad jag har letat den ramen du har runt bilden, nu har jag hittat den! Har laddat ner programmet och testat nu, så... TACK för detta toppentips! Ha gjort det mesta i Photoshop innan men nu blir det nog det här framöver för att lära mer.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har både Photoscape o Photoshop, det är kul med bilredigering!

  kram

  SvaraRadera
 5. Jaaa! Visst ÄR det kul!!! Bra att du fick ändan ur!! Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar photoscape även om det finns mycket som jag inte har provat på än. Men det finns många olika snygga ramar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Kanske man skulle ta och testa! Picasa funkar men det finns ibland saker som jag vill göra som inte funkar, kanske finns möjligheten i Photoscape...
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig testat Photoscape, kör Photoshop. Men jag skall nog testa iaf, på kul. Alltid roligt att prova nytt =)

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...