20 april 2012

London


Min "hemmastation" för några dagar

Om bara några dagar åker jag med man och barn till London. Igen. Jag var ju där för första gången för ett år sedan, maken och dottern var där i augusti. Nu åker vi tillsammans.

Vi har några klassiska "måsten" inbokade. London Eye, Tate Modern, Madame Tussauds, Highgate och Oxford Street.

Jag skulle gärna vilja besöka någon inredningsbutiken, en med modern ny inredning, och undrar om någon sitter inne med bra tips.

Nu är det regnig fredag, jag hoppas kunna hinna med fredagsölen med de bästa, ska bara åka förbi Mimmi och köpa den fina Hägerstenpostern först.

Önskar er alla en riktigt härlig fredag!

7 kommentarer:

 1. Ni kommer att få det toppen, London är så trevligt!
  Jag brukar strosa i Greenwich, där finns så mycket trevligt- butiker, hus, ja massor! Har ett par bekanta som bor där..Notting Hill är också nice. Tror jag skrev lite tips till dig tidigare, nu kommer jag inte på mer. Har nog inte vaknat ordentligt..

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Åh, så mysigt med London, jag och J var ju där i somras. Vi hann med ganska mycket, men inga heminredningsbutiker... Ja, Ralph Lauren på Harrods ramlade vi in på då... Annars var det mest klädbutiker, promender i parken och fik ;)
  Ha en fin dag, kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Bästa fredagen till dig och en härlig helg!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig varit i London. Men vi får nog ta oss dit en gång iaf.. och verkligen se det med egna ögon. Hoppas du har lite "turistbilder" med dej hem att visa upp :)

  Trevlig helg!
  Kram

  Skumt med bloglovin förresten.. vet inte alls vad det beror på. Du får väl helt enkelt ta för vana att kika in varje dag.. ;)

  SvaraRadera
 5. Jag var till London två gånger i min ungdom. Hoppas på en resa dit snart igen. Ni kommer säkert ha det kul oavsett vad ni gör där.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Ha nu så superkul som ni bara kan och njut av ett vårigt London! Vad mysigt att ni har samma "hemmastation" som vi hade i somras. Nu längtar jag än mer till vår tjejresa om några månader. :)

  Ett tips när det gäller Madame Tussauds är att vara där när de öppnar på morgonen. Kortare köer och mindre folk att trängas inne med vid dockorna. Helt klart värt att gå upp lite tidigare för.

  Ser fram emot din London-rapport då ni är hemma igen! Have fun! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Nu blev jag riktigt sugen... igen! Här hemma stannar det bara vid prat! Jag får nog ta tag i saken och boka nåt snart.
  Jag brukar alltid tipsa om att kolla in Londontipsen hos Purple Area, hon har en egen kategori just för detta. Eller förresten...här är den:
  http://purplearea.blogspot.se/search/label/Shopping%20London

  Trevlig helg, var den nu blir!
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...