21 april 2012

Ny försäljning

 Dotterns sovhörna på loftet
 Här sover maken och jag, även detta rum på loftet
 Soffhörna mittemot den fina kaminen
Matplats i förra sommarens målade hörn

Så har vi ny kontakt med mäklare. Denna ska ta hand om försäljningen av kollo.

Jag trodde det skulle kännas sorgligt att sälja det, men konstigt nog känns det bara bra.
Att det inte alls varit något vårväder här hjälper säkert till, nu har det kanske funnits en eller möjligen två helger som vi skulle kunnat tänka oss att sova där. Förra året vid den här tiden hade vi varit på kollo många varma, sköna helger och fler skulle följa.

Har förstått att det ligger många fritidshus ute till försäljning så vi får väl se hur det går med denna. Håll alla tummar att det går lika smidigt med denna som med lägenheten!

Mitt enda bekymmer är vad jag gör av alla fina saker vi har på kollo. Varken porslin eller glas passar i vårt nya hus och vad gör jag av min pressglassamling, alla tennföremål, alla blommiga kuddar och romantiska dukar med spets?
Sälja eller packa ner och förvara för andra tider?

Nu är det regnfri lördag och vi ska förbereda för släktmiddag. Agnes fyller år när vi är i London så hon ska firas  ikväll. Ser fram emot att träffa alla fina!

Önskar er en fin helg!6 kommentarer:

 1. Spännande med London!

  Nä, det är väl inte lätt att förvara saker som man redan på förhand vet att man inte kan ha framme. Kanske går att förvara dem hos någon med vind eller källare?

  Hoppas ni får ett trevlig kalas i kväll. Vi jobbar med disken från kalaset i går. Tur man har diskmaskin men ändå...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var skönt att höra att du känner dig tillfreds men försäljningen, nu väntar ju något nytt och det blir så spännande att få följa dig i det!
  Jisses, jag är så trött i bollen så jag skriver nog inte i rätt ordföljd ens..

  kramen

  SvaraRadera
 3. Ojoj vad svårt med alla saker.. Men tänk på att det kan vara kul att blanda det gamla med det nya också. Tycker du ska gå igenom sakera och de som känns mest personliga ska du spara. Sen kanske du ska köra en bloppis? Tradera är ju också bra.. Det gör ju inget om man kan tjäna en liten slant.. sen kommer det till ngn som verkligen vill ha saken och det känns ju också himla bra :) Du får nog ta dej en fuderar innan du gör ngt åt saken :)

  Ha en härlig lördag!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ser så underbart ut! Skönt att du känner som du känner. Att du inte är allt för vemodig, att det känns rätt. Det, tror jag, betyder att husköpet är helt rätt och att ni väljer rätt väg.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Lycka till med försäljningen! Skönt att du känner som du känner! Ska bli spännande att följa din resa

  SvaraRadera
 6. I like this blog its a master peace ! .

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...