8 april 2012

Mera sötsaker

 Cupcake á la Agnes

Påskaftonsefterrätt made by Agnes

Så mycket gott vi ätit i helgen och Agnes har stått för mycket av det goda. Vad sägs om de fina koppkakorna med fågelbon, ägg och kyckling som topping, eller de häftiga chokladäggen fyllda med chokladmousse och en gula av apelsinmarmelad?

(Pilgrim kallade mej bakbegåvad när hon läst om mina macarons igår. Det är INTE så, ni har väl läst om mina bakkunskaper tidigare, att de är ytterst begränsade?! Det är kanske så att man bara måste tro på att det går, så går det? Och läsa receptet noga!)

Idag, denna soliga påskdag, tar vi en kort tur till kollo, egentligen mest för att kolla vad vi behöver göra där innan vi tar kontakt med en mäklare och om det är något vi ska ta med hem genast. 
Kanske kan vi ta en fika i solen?


6 kommentarer:

 1. Bakbegåvad, nu tänker jag på något helt annat jag inte har en aning om, he he..
  Men baka kan du, vilka grejer!

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Jag blev också imponerad av dina macarons i förra inlägget, har ju hört att det ska vara så svårt?! Måste verkligen prova på- nåndag.

  Önskar dig en härlig påskdag också, här skiner solen och jag hoppas det vänder nu.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag trodde dina macarons var köpta igår. Så fina!! Jag måste nog helt enkelt ge mej på dessa konsverk igen, och kanske med ett bättre sjlävförtroende :)
  Just nu håller jag på att baka en schweitzernötkaka och bara mandelbottnen som står i ugnen nu har blivit alldeles för hög i sin form.. hehe.. Vi får nog se hur detta slutar ;)

  Vad duktig Agnes är. de där äggen är ju så härliga och roliga. Verkligen fina!! Också en sak att lägga på minnet :)

  Ha en mysig solig dag.. Här nere vaknade vi till solske, men nu mulnar det på rätt bra. Men men, man är ju ledig.. så varför klaga ;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ser verkligen försvinnande gott ut! Det är bara synd att alla de där goda sötsakerna inte är så nyttiga. Varför ska det vara så? Jag hade kunnat äta desserter och godsaker sju dagar i veckan om det varit nyttigt. Gillar riktig mat också, som tur är.

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Mmmmm...

  Glad påsk!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 6. Snart kan ni öppna konditori där hemma eller varför inte ett mor och dotter företag :)

  Glad Påsk såhär lite i efterskott!!

  Hälsa!

  KRAM

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...