9 april 2012

Nu är det slut...


...på påsken! Tulpanerna har gjort sitt!

Vilken fin dag vi haft.
Startade den med en påsklunch tillsammans med mamma och pappa och avslutade med en fika i vårt blivande hus.

Nuvarande ägarna bjöd hem oss, för att vi skulle få "mäta, kolla pannan och få veta lite trix och fix". Så enormt generöst av dem.

Och jag har mätt och måttat varje liten vrå, så jag kan planera vårt boende där. Blev glad när jag upptäckte att vår utediskbänk får plats där jag tänkt den och att krukorna och urnorna kommer att pryda sin plats på atriumgården.
Ännu lite gladare blev jag när jag fick veta att det på baksidan växer Hortensia, björnbär och en PION!
Jag ska nog kunna göra den lilla trädgården till min! 

Nu önskar jag er en fin avslutning på Påsken 2012!

 

5 kommentarer:

 1. Så härligt att känna så efter ett besök i blivande huset. Vilka fina människor det måste bo där som är så generösa att ni får komma dit och mäta mm.

  Dags att packa snart kanske?

  Ny vardag att ta sig an i morgon. För min del känns det ganska tufft eftersom en av mina absolut värdefullaste kollegor slutade precis innan lovet. Sånt är livet men det är inte kul.

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att känna att mycket faller på plats i nya huset
  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga människor som bjuder hem er och vad roligt att kunna starta planeringen innan ni har huset i besittning. Tack för tipset med plommonträdet. Slänten ligger i norr och placerar jag det där kommer det inte skugga någonting i trädgården.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Åh, så roligt att få komma dit och känna/titta på det!!
  Ha en skön fortsättning på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Lena!

  Vilken mysig påsk ni har haft och vad härligt att få avsluta den med ett trevligt besök i ert blivande hem. Underbart med generösa och godhjärtade människor som förstår hur mycket det betyder för er.

  Åh, jag känner din längtan till ert nya hem genom varenda rad och är så glad för din skull. Ska bli så roligt att få följa ert nya äventyr där.

  Tack för att du alltid finns där Lena, trots att jag inte alls hinner med bloggandet som jag skulle önska just nu. Men jag kikar in varje dag och läser, njuter av dina underbara bilder (du är en fantastisk fotograf) och får en härlig Lena-dos. En pärla på blogghimlen!♥

  Ta hand om dig du fina och ha en härlig vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...