2 april 2012

Tomt

I väntan

Nu står de där, mina fina krukor som ska fyllas med gott. Jag bara väntar på värme så jag kan  sätta löken och så sallat och rödbetor. Spenaten tål kallare jord och den ska jag så när jorden kan få hålla sig runt 5 grader.

Ser ni urnan till höger i bild? I den ska jag ha ett träd av något slag och jag vet inte alls vad. Jag har funderat på stjärnmagnolia, dvärgsyren, pelaräpple...Eller finns det något annat bättre kanske?
 Urnan ska stå i atriumgården där det kommer att vara ordentligt varmt under sommaren, solen ligger på från lunchtid till sena kvällen.

Som sagt, jag tar gärna emot förslag på fint i urnan!

Idag blir det en hemmadag. Så trist, men jag måste ta hand om mej och se till att jag blir av med den här evighetslånga förkylningen som faktiskt tenderar att vara värst på helgerna, hur det nu kan fungera så?!


3 kommentarer:

 1. Fina krukor, de där stora "balkonglådorna". Jag kan tänka mig att det kliar i fingrarna att få börja sätta ner saker.
  Hade jag haft en stor kruka som ska stå på en solig plats skulle jag inte tveka en sekund utan sätta ett litet persikoträd i den. :-)
  Hoppas du blir av med förkylningen! Du får väl ligga hemma i sängen och planera trädgård hela dagen... :-)

  SvaraRadera
 2. Kanske så att kroppen tillåter sig att känna efter mer när det är helg? I veckorna förtränger du/kroppen förkylningen och "håller ångan uppe". Klokt att du stannade hemma idag även om det blir struligt med nya barn och allt.

  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har lite svårt för krukor, eftersom jag inte hittar något som passar mig. Men eftersom jag är en stor buxbomsfan, hade det nog hamnat en buxbomsboll där i mitt fall. Den blommar visserligen inte, men är grön året runt.

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...